Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νάταλι Κάκκαβα: Συγκίνησε με την εξομολόγησή της - «Έχω ζήσει τον χλευασμό...»

Τα συγκλονιστικά λόγια της

Νάταλι Κάκκαβα: Συγκίνησε με την εξομολόγησή της - «Έχω ζήσει τον χλευασμό...»
News 21.07.2020 12:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό Καλοκαίρι #NOT, η Νάταλι Κάκκαβα συγκίνησε με μία προσωπική εξομολόγηση που έκανε για την αγαπημένη της μητέρα, αποκαλύπτοντας πως έχει ζήσει πολλές φορές τον χλευασμό από γνωστούς της για τα κιλά της.

Αφορμή για την όλη συζήτηση αποτέλεσε το χθεσινό ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου στο The Booth για το bullying που μπορεί να δέχεται κάποιος για τα κιλά του.

Η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε πως η μητέρα της είχε παχυσαρκία και πολλές φορές βίωσε το bullying από πρώτο χέρι.

Αυτή ήταν η συγκινητική εξομολόγηση της Νάταλι Κάκκαβα

«Η μαμά μου η συχωρεμένη είχε φτάσει 180 κιλά. Έχω ζήσει τι πάει να πει να είσαι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι μια ασθένεια. Κανείς δεν θέλει να έχει παραπάνω κιλά.

Έχοντας ζήσει δίπλα στη μαμά μου που πραγματικά υπέφερε, δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια της… Έπεσε μέσα στο σπίτι και λόγω του υπερβολικού της βάρους έμεινε ανάπηρη. Έχω ζήσει την προσπάθεια των ανθρώπων να την πάρουν να την βάλουν στην καρέκλα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Έχω ζήσει των χλευασμό των συμμαθητών μου, οι οποίοι έλεγαν όταν ερχόταν η μαμά μου στο σχολείο «ήρθε η χοντρή».

Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων όταν πηγαίναμε στο θέατρο και καθόταν η μαμά μου στην καρέκλα και δίπλα δυσανασχετούσαν γιατί δεν χωρούσαν. Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων που μπαίναμε στα ΜΜΜ και δεν ήθελαν να καθίσουν δίπλα στη μαμά μου γιατί δεν χωρούσαν.

Παιδιά, η παχυσαρκία είναι ασθένεια και δεν κρύβεται και είναι πολύ άσχημο να χλευάζουμε ανθρώπους που είναι ασθενείς. Δείξτε τους την αγάπη σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά άλλα προβλήματα…», εξομολογήθηκε η Νάταλι Κάκκαβα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απασφάλισε ο Ετεοκλής Παύλου για την κόντρα με Γκουντάρα - Κακκαβά: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Νάταλι Κάκκαβα στον Γρηγόρη Γκουντάρα - «Δεν με λυπάσαι ρε μωρό μου να...»

Share