Ετεοκλής Παύλου: «Ξύπνησα 160 κιλά, ανήμπορος» - Τα συγκλονιστικά λόγια του

Συγκίνησε με την εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Ξύπνησα 160 κιλά, ανήμπορος» - Τα συγκλονιστικά λόγια του

Λίγο μετά το ξέσπασμα της Νάταλι Κάκκαβα, σειρά είχε ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος μιλώντας για το bullying που μπορεί να δέχονται τα άτομα που είναι υπέρβαρα, αποκαλύπτοντας ότι όταν ξύπνησε από το χειρουργείο, ήταν 160 κιλά και εντελώς ανήμπορος.

Η εκπομπή Καλοκαίρι #NOT σχολίασε τα όσα είπε χθες στην εκπομπή The Booth, η Σοφία Μουτίδου, σχετικά με το bullying και τις κοινωνικές διακρίσεις.

Ο Ετεοκλής Παύλου με τη σειρά του αποκάλυψε πως έχει βιώσει και ο ίδιος μια αντίστοιχη περίπτωση μετά το χειρουργείο που έκανε. Παράλληλα έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλους αυτούς που επιλέγουν να κάνουν bullying και να μιλάνε με άσχημο τρόπο για άτομα με προβλήματα υγείας.

Αυτά είναι τα συγκλονιστικά λόγια του Ετεοκλή Παύλου

«Το έχω ζήσει. Στο νοσοκομείο "κοιμήθηκα" με κοιλιακούς γυμνασμένος και "ξύπνησα" 160 κιλά, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθώ.

Να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που κρίνουν όσους έχουν παραπανίσια κιλά ότι, 1ον μία έγκυος ποτέ δεν είναι υπέρβαρη, αν δεν είναι θέμα υγείας, είναι απλά έγκυος.

Τα κιλά που παίρνεις τα εξηγείς έτσι, γιατί θα γίνει μανούλα και δικαιολογούνται αυτά τα πράγματα και επίσης να πω ότι, παιδιά, το σώμα το αλλάζουμε όποτε θέλουμε, ο οποιοσδήποτε έχει παραπάνω κιλά μπορεί να το αλλάξει όποτε θελήσει. Το μυαλό όσων κρίνουν και η ψυχή δεν θα αλλάξει ποτέ. Και αυτό είναι το χειρότερο».

Βούρκωσε η Ελένη Χατζίδου όταν είδε τον Ετεοκλή Παύλου ντυμένο γαμπρό - Η αποκάλυψη για κοστούμια του γάμου

Η Ελένη Χατζίδου είδε για πρώτη φορά τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου ντυμένο γαμπρό στην εκπομπή τους και μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, βούρκωσε, ενώ έγινε και η αποκάλυψη για τα διαφορετικά κοστούμια που θα βάλει στον γάμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί και με πολιτικό γάμο. Οι ετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά και έτσι, ο αγαπημένος αθλητής πήγε να κάνει την δική του πρόβα για το γαμπριάτικο κοστούμι.

Η Ελένη Χατζίδου δεν είχε ξαναδεί τον αγαπημένο της ντυμένο γαμπρό, και έτσι όταν έπαιξε το σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, η τραγουδίστρια συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε πως δε θα φορέσει μόνο ένα κοστούμι στον γάμο του.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό και η Ελένη Χατζίδου πήγε για πρόβα νυφικού. Δείτε εικόνες από το ατελιέ.