Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz - Το ειρωνικό σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου και η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη

Πανικός στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz - Το ειρωνικό σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου και η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη

Μία νέα κόντρα δείχνει να ξεπροβάλλει στην ελληνική showbiz. Αφορμή για όλη την ιστορία στάθηκε ένα κάπως ειρωνικό σχόλιο που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου σε μία ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη, η οποία φυσικά με τη σειρά της, της απάντησε.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς από κάποιους για την εμφάνισή της και ξεκαθάρισε πως μερικές φορές, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

«Pretty Hurts....You can’t fix what you can’t see .... It’s your SOUL that needs a surgery ... #favouriteSong #beyonce #prettyhurts @beyonce #loveU #respect @lynne_world #lynneworld #Greece Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κι ολας μέρα ... Αυτό που εκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής .... ! #takeCare #bestrong», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα της φωτογραφία της.

Τι απαντά ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη για την επιστροφή του My Style Rocks; Δείτε εδώ!

Με τη σειρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε: «Οκ ναι μας έπεισες»! Το σχόλιο αυτό της Ελευθερίας Ελευθερίου έκανε την Κατερίνα Στικούδη να απορεί και έτσι ανέβασε ένα screenshot και έγραψε: «Τι φάση δηλαδή;».

Κατερίνα Στικούδη - Ελευθερία Ελευθερίου κόντρα

Κατερίνα Στικούδη: Βγήκε από το σπίτι με μάσκα και κολάν και... μάζεψε τα σκουπίδια της γειτονιάς

Η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ξεκινήσει τη μέρα της με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο και έτσι έβαλε το κολάν της, τη μάσκα της και βγήκε από το σπίτι προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια που υπήρχαν αριστερά και δεξιά στην γειτονιά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της και να τους δείξει πως ο καθένας έχει τον τρόπο του να βοηθήσει.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στο κοινό της, τον τρόπο με τον οποίο μάζεψε τα σκουπίδια της γειτονιάς της, παρακινώντας το να κάνει αντίστοιχες πράξεις. Δείτε εδώ και την φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο instagram με αποκαλυπτικό μαγιό και σχολιάστηκε αρκετά!

«Καλημέρα !!!!! Νιώσε λίγο και φρόντισε όχι μόνο τον τόπο που μένεις αλλά και του άλλου κι ας μην είναι η δίκη σου γειτονιά, κι ας είσαι περαστικός.. δεν σου ανήκει, σε φιλοξενεί!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα.