Η Ελένη Χατζίδου απαντά σε σχόλιο που δέχθηκε για τα κιλά της - «Θεωρώ τραγικό να κρίνεις...»

Το δυνατό μήνυμα της για όλες τις γυναίκες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Χατζίδου απαντά σε σχόλιο που δέχθηκε για τα κιλά της - «Θεωρώ τραγικό να κρίνεις...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να απαντήσει σε ένα σχόλιο που δέχθηκε από κάποιον διαδικτυακό της φίλο για την εμφάνισή της και τα κιλά της, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια θεωρεί τραγικό το να κρίνεις μία γυναίκα που έχει γεννήσει πριν λίγο καιρό.

Η ομάδα του Καλοκαίρι #NOT σχολίασε με μεγάλη προσοχή το χθεσινό ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για το bullying που δέχονται κάποιοι άνθρωποι για τα κιλά τους.

Η Νάταλι Κάκκαβα, έκανε μία απίστευτη προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα της η οποία ήταν υπέρβαρη. Δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια.

Αυτή την απάντηση έδωσε η Ελένη Χατζίδου στο σχόλιο που δέχθηκε για τα κιλά της

«Εγώ θεωρώ τραγικό να κρίνεις γυναίκα που έχει γεννήσει. Εγώ γέννησα πριν δέκα μήνες. Διαβάζω χθες ένα σχόλιο, που φυσικά δεν μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω, και έγραφε “πολύ ωραία, αλλά πρόσεξε λίγο τα κιλά σου”. Ναι υπάρχουν γυναίκες που τα χάνουν κατευθείαν. Αλλά ρε φίλε δε θέλω να έχω στο νου μου αυτό το πράγμα τώρα» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Για την εμφάνιση και τα κιλά του μίλησε και ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή αυτό το απόσπασμα

«Το έχω ζήσει. Στο νοσοκομείο "κοιμήθηκα" με κοιλιακούς γυμνασμένος και "ξύπνησα" 160 κιλά, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθώ.

Να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που κρίνουν όσους έχουν παραπανίσια κιλά ότι, 1ον μία έγκυος ποτέ δεν είναι υπέρβαρη, αν δεν είναι θέμα υγείας, είναι απλά έγκυος.

Τα κιλά που παίρνεις τα εξηγείς έτσι, γιατί θα γίνει μανούλα και δικαιολογούνται αυτά τα πράγματα και επίσης να πω ότι, παιδιά, το σώμα το αλλάζουμε όποτε θέλουμε, ο οποιοσδήποτε έχει παραπάνω κιλά μπορεί να το αλλάξει όποτε θελήσει. Το μυαλό όσων κρίνουν και η ψυχή δεν θα αλλάξει ποτέ. Και αυτό είναι το χειρότερο».