«Φωτιά» η Τατιάνα Στεφανίδου - Η φωτογραφία μέσα από το σκάφος και το βαθύ άνοιγμα στο μαγιό

Η πιο καλοκαιρινή και... καυτή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φωτιά» η Τατιάνα Στεφανίδου - Η φωτογραφία μέσα από το σκάφος και το βαθύ άνοιγμα στο μαγιό

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να ανάψεις κανονικές "φωτιές" στο Instagram με τη νέα της φωτογραφία. Η παρουσιάστρια ποζάρει μέσα στο σκάφος της και αναπόφευκτα, όλα τα βλέμματα πέφτουν στο βαθύ άνοιγμα που έχει το μαγιό της.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κεφαλλονιά μαζί με τη οικογένειά της.

Ως γνωστή λάτρης των social media, η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει μπόλικες φωτογραφίες από τις διακοπές της στo Instagram και όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει κάνει σωστό χαμό.

Να σημειώσουμε πως η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται στην αναμονή για τη νέα σεζόν, μετά το οριστικό τέλος της από τον ΣΚΑΪ.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από το σκάφος

Σήμερα λοιπόν, η παρουσιάστρια πόζαρε μέσα στο σκάφος της, με ένα πολύ ιδιαίτερο μαύρο ολόσωμο μαγιό το οποίο αναδείκνυε το εντυπωσιακό της μπούστο.

Τατιάνα Στεφανίδου: Με λευκό μπικίνι στην πισίνα του σπιτιού της - Φωτογραφίες χωρίς ρετούς

Έχοντας ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, κάνοντας τις βουτιές της στην πισίνα του σπιτιού της. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες χωρίς ρετούς φορώντας λευκό μπικίνι.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εκπομπή της την Κυριακή και σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα που θα την βρουν σε νέο κανάλι, ωστόσο μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις γεμίζει τις μπαταρίες της.

Μέχρι να φύγει για διακοπές εκτός Αθηνών, απολαμβάνει τις βουτιές στην πισίνα του σπιτιού της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες να κάνει τις βουτιές της με λευκό μπικίνι μαγιό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Διακοπές με τον Ευαγγελάτο! Στο νησί κοιτούσαν όλοι την κόρη τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου διανύει μια χαλαρή περίοδο στην ζωή της καθώς μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΙ έφυγε με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο και την μικρή τους κόρη, Λυδία, διακοπές! Προορισμός τους ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά της Ελλάδας, ο Κάστος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες τις πρώτες τους στιγμές από εκεί και η αλήθεια είναι πως η κόρη της έκλεψε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό της μωβ φόρεμα!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Τατιάνας Στεφανίδου με το Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους

Βέβαια, κανείς δεν ξέρεις πως είναι η ψυχολογία της παρουσιάστριας, αφού λίγο πριν τις αναρτήσεις αυτές η Τατιάνα δέχτηκε καταγγελίες στο ΕΣΡ για την εκπομπή της! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες...

Τατιάνα Στεφανίδου διακοπές

Τατιάνα Στεφανίδου κόρη