Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα φτάσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα φτάσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη

Το ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο ήδη κάνει "θραύση" στο εξωτερικό και είναι σίγουρο πως θα φτάσει τα νούμερα της τηλεθέασης του καναλιού στα ύψη από την πρώτη κιόλας προβολή.

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που θα φτάσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη

Ο λόγος για το σίριαλ, «911», που βασίζεται σε αληθινές εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Απέραντοι δρόμοι, γειτονιές κακόφημες, δρόμοι επικίνδυνοι αλλά και φαινομενικά ακίνδυνα λούνα παρκ του Λος Άντζελες είναι το σκηνικό στο οποίο εξελλίσσονται διασώσεις, συλλήψεις, ανθρώπινες ιστορίες. Η Αθηνά, ο Μπόμπι, ο Ίβαν, η Άμπι δεν είναι υπερήρωες.

Δείτε εδώ πώς τα πήγε χθες (20/7) το ΣΚΑΪ στα νούμερα τηλεθέασης.

Έχουν αποτυχίες, έχουν φόβους, όμως ο ιδεαλισμός τους ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Σε παράλληλο χρόνο τρέχουν οι προσωπικές τους ζωές και ιστορίες, γεμάτες από καθημερινότητα, ρουτίνα, προβλήματα, έρωτες, χωρισμούς, ασθένειες, απώλειες, αδιέξοδα, απογοητεύσεις, χαρές, ελπίδες, αισιοδοξία. Αδρεναλίνη, πίεση χρόνου, ριψοκίνδυνες διασώσεις, δύσκολες αποστολές και ταυτόχρονα προσωπικές ιστορίες και ανθρώπινες σχέσεις, όλα όσα συνθέτουν μια σειρά που βλέπεται με κομμένη την ανάσα.

Ο Πυραγός Μπόμπι και η ομάδα του καλούνται να επέμβουν σε ένα έκτακτο περιστατικό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός παιδικού πάρτι γενεθλίων. Η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με ένα τραγικό περιστατικό, που της ξυπνά παλιές φρικτές αναμνήσεις. Η Άμπι αναγκάζεται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για την άρρωστη μητέρα της.

ΣΚΑΪ 911 νέα σειρά

Το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ - «Τα φώτα έσβησαν...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τη νέα σεζόν της στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη λεζάντα της με έναν πιο ποιητικό τρόπο μιλώντας για τα φώτα που σβήνουν στο πλατό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στάθηκε στις επάλξεις του καθήκοντος για μία ακόμα χρονιά και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σε μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Πλέον, η Σία Κοσιώνη είναι έτοιμη να απολαύσει τις διακοπές της, πρώτα ωστόσο ήθελε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τη φετινή σεζόν και να ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για του χρόνου.

Εντύπωση προκάλεσε βέβαια και μία φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη από το παρελθόν της. Δείτε εδώ το δημόσιο σχόλιο που έκανε για τα κιλά της.

Αυτό είναι το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ

«Τα φώτα έσβησαν για φετος. Ώρα να πέσουν οι παλμοί, να ξεκουραστούν μυαλό και σώμα και να ξεσφιξουν τα δόντια. Με το καλό να επανέλθουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Την αγάπη μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη δική σας», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

TAGS