Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό - Όλοι κοίταζαν τα πόδια της

Δείτε τη χωρίς ίχνος ρετούς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό - Όλοι κοίταζαν τα πόδια της

Η Ρούλα Κορομηλά απολαμβάνει για τα καλά το καλοκαίρι της και γι΄αυτό, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο υπέροχη ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό, η οποία μάλιστα δεν είχε πάνω της καθόλου ρετούς. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όλοι κοίταζαν τα απίστευτα πόδια της.

Τι κι αν είναι πλέον 63, η Ρούλα Κορομηλά παραμένει πιο σικάτη και περιποιημένη από ποτέ. Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Το σώμα της παραμένει αψεγάδιαστο, και εμείς σας έχουμε εδώ την διατροφή που ακολουθεί για να χάνει κιλά! Η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και να απολαύσει μία χαλαρή εκδρομή στην παραλία μαζί με καλή παρέα.

Πήρε λοιπόν μία φίλη της, έβαλε το μαγιό της και πόζαρε στον φακό!

Αυτή είναι η ολόσωμη φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με μαγιό

Ρούλα Κορομηλά σώμα

Εκτός εαυτού η Ρούλα Κορομηλά: "Έλα παιδιά!" - Τι συνέβη

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media κι έχει μεγάλη επικοινωνία με τους followers της μέσω αυτού. Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, δημοσίευσε ένα story στο οποίο φαινόταν να φοράει μάσκα κι έγραψε πάνω:

«Σήμερα τα πήρα. Έλα παιδιά, δεν λέει. Είπαμε, ειδικά σε κλειστούς χώρους να φοράμε μάσκα. Δε λέει κάποιοι ναι και κάποιοι “άνετοι” και ωραίοι».

Δείτε την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά:

Ρούλα Κορομηλά ανάρτηση ξέσπασμα στο instagram

Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά - «Εγκληματικές ενέργειες δεν αρμόζουν στις...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Ρούλα Κορομηλά στα social media, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη. «Εγκληματικές ενέργειες δεν μας αρμόζουν!», ανέφερε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Η Ρούλα Κορομηλά, πολλές φορές αναφέρεται στα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα μέσω των λογαριασμών που διατηρεί. Αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες μέσα από το Twitter, για την σύλληψη της 35χρονης φερόμενης δράστριας.

«Αν θέλουμε ως γυναίκες να μας σέβονται και εκτιμάνε άπαντες και ειδικότερα οι άντρες, οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, ψυχραιμία και λογική απιστίες, ατασθαλίες, χωρισμούς, εμφανίσεις τρίτων προσώπων, διαζύγια και συναφή! Εμμονές, εκδικητικότητα και εγκληματικές ενέργειες δεν μας αρμόζουν!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά. Δείτε τι είχε δηλώσει και για την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της.

Ρούλα Κορομηλά ξέσπασμα 34χρονη