Έκλαψε κυριολεκτικά το instagram - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη

Συγκίνησε τους πάντες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκλαψε κυριολεκτικά το instagram - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη

Ένας μήνας περίπου πέρασε από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κλείσει την μεγαλύτερη πόρτα της ζωής της, την ελληνική τηλεόραση και μέσα από το instagram της θέλησε να μοιραστεί αυτό το συναίσθημα με μια ανάρτηση που έκανε τους πάντες να κλάψουν, αν κρίνει κανείς τα σχόλια που πήρε.

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή της μετά από 30 χρόνια πορείας στον χώρο της θέασης και προφανώς κάποιοι άνθρωποι που την περίμεναν πως και πως καθημερινά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες νιώθουν ένα κενό. Η παρακάτω ανάρτηση της Ελένης, έγινε το βράδυ της Τρίτης...

Μπορεί η Ελένη να έχει αποσυρθεί και να περνά χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της στην Άνδρο αλλά τα δημοσιεύματα για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα δίνουν και παίρνουν. Το μεσημέρι της Τρίτης έκανε την εμφάνισή του αυτή η είδηση, που εξαπλώθηκε με ταχύτητα φωτός!

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο instagram πριν την παραπάνω

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram 5 φωτογραφίες τραβηγμένες από τα χέρια του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου, που την απαθανατίζουν σε παραλία της Άνδρου να παίζει με την μικρή Μαρινούλα.

Η Ελένη φαίνεται να παίζει σαν μικρό παιδί με το παιδί της και τα κλικ του φωτογραφικού φακού δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως τίποτα λιγότερο από μοναδικά.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη: