Κέλλυ Κελεκίδου: "Λένε συνέχεια ότι χωρίζω, δεν μπορώ να..." - Η αποκάλυψη για την σχέση της με το Νίκο Κουρκούλη

Έσπασε την σιωπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κέλλυ Κελεκίδου:

Η Κέλλυ Κελεκίδου ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και είναι ενθουσιασμένη που θα ξαναβρεθεί κοντά στο κοινό της. Και είναι διπλά χαρούμενη, καθώς σε πολλά από τα μέρη που θα ταξιδέψει θα έχει μαζί της την οικογένειά της, κάνοντας μίνι διακοπές. Πρόσφατα γιόρτασε τα έντεκα χρόνια του γάμου της με τον Νίκο Κουρκούλη αναρτώντας μια φωτογραφία από την πρώτη τους συνάντηση και την πρώτη τους αγκαλιά!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κέλλυ Κελεκίδου χωρισμός με Νίκο Κουρκούλη

Πώς γιορτάσατε τη φετινή επέτειο; Βρήκατε μια αφορμή να μείνετε για λίγο ρομαντικά οι δυο σας;

Πήγαμε οικογενειακώς για φαγητό, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι! (γέλια) Αν θέλεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο να είσαι με τον άντρα σου, σίγουρα δεν περιμένεις ως αφορμή μια επέτειο. Θέλουμε τις χαρές μας να τις απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας, γιατί στην ουσία αυτά ολοκλήρωσαν, έβαλαν την τελευταία πινελιά σε όλο αυτό που είμαστε σήμερα εγώ και ο Νίκος.

Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος για να σε εκπλήξει;

Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου. Είχαμε πάει ταξίδι στο Μπαλί και μου είχε γράψει με λουλούδια την ερώτηση «θέλεις να με παντρευτείς;». Ήταν πολύ ρομαντικό. Φυσικά, η βραδιά συμπληρώθηκε με γεύμα, γιατί και στους δυο μας αρέσει το καλό φαγητό! Τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε, ο Νίκος μου μαγείρευε, ήθελε να με εντυπωσιάσει και τα πιάτα του πάντα είχα ωραία εμφάνιση. Από τη στιγμή, όμως, που αποκτήσαμε τα παιδιά μας, δεν υπάρχει μία μέρα στο σπίτι που να μην έχω μαγειρέψει εγώ.

Τώρα πια, μετά τα έντεκα χρόνια γάμου σας, όταν βλέπεις αυτά τα δημοσιεύματα που διαρκώς σας χωρίζουν, λες «δεν ασχολούμαι» ή «νισάφι πια»;

Και όμως ούτε το ένα λέω ούτε το άλλο. Δεν μπορώ να βάλω κάτι τοξικό μέσα στη ζωή μου. Δεν επηρεάζομαι καθόλου, δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα, τα προσπερνώ. Κοιτάω να είμαι καλά πρώτα από όλα μέσα στο σπίτι μου και όταν έχεις να δηλώσεις κάτι, το λες ο ίδιος χωρίς να κρυφτείς. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, αρκεί να μην αγγίζει και να μην ενοχλεί τα παιδιά μου. Εκεί βγάζω νύχια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ