Η Ελένη Χατζίδου «αδειάζει» Στικούδη - Ελευθερίου - «Τα συμπεράσματα δικά σας...»

Αποκάλυψε την αλήθεια για την... κόντρα τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Χατζίδου «αδειάζει» Στικούδη - Ελευθερίου - «Τα συμπεράσματα δικά σας...»

Στο σημερινό Καλοκαίρι #ΝΟΤ, προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ το οποίο αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Ελένη Χατζίδου ωστόσο «άδειασε» τις δύο κυρίες με μία αποκάλυψη που έκανε!

Κανονικός χαμός επικρατεί από χθες με αυτή τη νέα κόντρα που δημιουργήθηκε στην ελληνική showbiz. Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μία ανάρτηση, η οποία προκάλεσε το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου και από εκεί αρχίζει το χάος!

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι όπως νομίζαμε. Όπως αποκάλυψε σήμερα η Ελένη Χατζίδου, οι δύο κυρίες μάλλον έστησαν αυτή την κόντρα προκειμένου να διαφημίσουν τη νέα συνεργασία που ετοιμάζουν.

Δείτε εδώ πώς ξεκίνησε η δήθεν κόντρα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Κατερίνα Στικούδη.

Με αυτόν τον τρόπο "άδειασε" η Ελένη Χατζίδου την Ελευθερία Ελευθερίου και την Κατερίνα Στικούδη

«Παιδιά, επειδή εγώ τις παρακολουθώ και τις δύο, κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις. Γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν στη Νάξο μαζί. ήταν μαζί! Και λέω δεν γίνεται, κάτι χάλασε εκεί. Ήταν μαζί, δεν ξέρω αν πήγαν με κοινή παρέα ή συναντήθηκαν.

Διάβαζα εκεί για τη νέα κόντρα και μετά τι μαθαίνω παιδιά; Και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας! Ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως», είπε μεταξύ άλλων στο Καλοκαίρι #not στο OPEN.

Η νέα απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στην κόντρα με την Ελευθερία Ελευθερίου

Τι κι αν η Ελένη Χατζίδου βγήκε να ξεσκεπάσει την "πλεκτάνη", η Κατερίνα Στικούδη μέσα από ένα νέο insta story που ανέβασε απάντησε ξανά στην Ελευθερία Ελευθερίου και το δράμα... συνεχίζεται!

Θυμίζουμε πως στο τελευταίο insta story της, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε πει πως η «όλη φάση με τα πιάνο κούρασε»!