Φωτογραφίες στη δημοσιότητα: Που είναι και με ποιον η Σκορδά μετά τις διακοπές με το Νίκο Ηλιόπουλο

Τις ανέβασε η ίδια στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες στη δημοσιότητα: Που είναι και με ποιον η Σκορδά μετά τις διακοπές με το Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά πλέον είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μπορεί πριν λίγες ημέρες να μοιραζόταν δημόσια φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της με το Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά πλέον δεν είναι μαζί! Η παρουσιάστρια νωρίτερα ανέβασε στο instagram της φωτογραφίες αποκαλύπτοντας πως τώρα είναι μαζί με τους γιους της στην Χαλκιδική.

Η πολυτάλαντη Φαίη Σκορδά προλαβαίνει τα πάντα! Είναι μαμά, είναι εργαζόμενη και είναι και γυναίκα! Παρά το επιβαρυμένος της πρόγραμμα - ακόμα και τώρα στις διακοπές κάνει φωτογραφήσεις για διαφημιστικούς λόγους - έχει καταφέρει να συνδυάσει τα πάντα και να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Αφού πέρασε ένα τέλειο τετραήμερο με τον αγαπημένο της Νίκο τώρα και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα παραμείνει στην Χαλκιδική με την οικογένειά της.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ανέβασε και κάποια στιγμιότυπα από την παραλία!

Δείτε τις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Φαίη Σκορδά

 Φαίη Σκορδά διακοπές

 Φαίη Σκορδά παιδιά

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα και δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την Φαίη Σκορδά και το Νίκο Ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν, λίγοι και καλοί! Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του υπό άκρα μυστικότητα. Ποιο είναι αυτό;

Όπως γράφει στην εφημερίδα «On time» η Σάσα Σταμάτη, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι στα καλύτερά τους και οσονούπω πρόκειται να μείνουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, τα σενάρια γάμου αργούν ακόμη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ηλιόπουλος απαρνήθηκε τα βόρεια προάστια και μετακόμισε στα νότια σχεδόν δίπλα στο σπίτι που μένει η Φαίη Σκορδά με τους γιους της: Γιάννη και Δημήτρη.

Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει ένα test συμβίωσης, αποφάσισε να μείνει πολύ κοντά, αλλά σε ξεχωριστά σπίτια ο καθένας, μιας και η Φαίη Σκορδά θέλει λόγω των παιδιών να είναι πολύ σίγουρη πριν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Το θετικό πάντως είναι πως το ζευγάρι θα έχει τώρα τη δυνατότητα να συναντιέται πιο συχνά και όχι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους; Η Φαίη, μόλις ολοκληρώσει τις συναντήσεις για τη νέα σύνθεση της εκπομπής της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα ανέβει με τους γιους της στη Χαλκιδική και εκεί θα βρεθεί για λίγες μέρες και ο σύντροφός της!