Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νάταλι Κάκκαβα: Παίρνει ξανά θέση για την Ιωάννα Μαλέσκου - «Θα τη δω με ενδιαφέρον...»

Απάντησε στα όσα λέγονται για το χθεσινό "καρφί" της

Νάταλι Κάκκαβα: Παίρνει ξανά θέση για την Ιωάννα Μαλέσκου - «Θα τη δω με ενδιαφέρον...»
News 22.07.2020 16:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να πάρει ξανά θέση για την Ιωάννα Μαλέσκου και για όλα όσα είπε για εκείνη χθες, σχολιάζοντας πως είναι ίσως η πρώτη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, την οποία θα κάτσε να δει με ενδιαφέρον.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από την ξαφνική "εισβολή" της Ιωάννας Μαλέσκου στα μεγάλα κανάλια. Όπως είναι φυσικό, η εκρηκτική Κρητηκιά έχει γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης και έτσι δε θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

«Δικαίως την λένε «η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης», παρότι είδαμε στις δηλώσεις της να αναφέρει «Είμαι η Ιωάννα και δεν μοιάζω με κάποια άλλη». Έχει μελετήσει πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη.

Θεωρώ, επιτρέψτε μου να το πω, ότι την αντιγράφει εμφανώς πλέον και προσπάθησε να κοπιάρει τον αποχαιρετισμό της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή», είπε χθες η Νάταλι Κάκκαβα σχολιάζοντας το αντίο που είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Κρήτη TV. Δείτε το εδώ

Αυτά είπε σήμερα για την Ιωάννα Μαλέσκου η Νάταλι Κάκκαβα

«Εγώ να σας πω κάτι επειδή και τις προάλλες είπα ότι αντιγράφει την Μενεγάκη. Επειδή πολλές φορές απομονώνουμε μια φράση που έχει πει ένας άνθρωπος και ξεχνάμε τι έχει πει στο παρελθόν. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα αποθεώνω την Ιωάννα Μαλέσκου.

Και κατά τη διάρκεια του χειμώνα που βλέπαμε τις εκπομπές του Μουτσινά έλεγα ότι αυτό το κορίτσι έχει άστρο, έχει μέλλον και πραγματικά από όλες τις καινούργιες παρουσιάστριες, σας μιλώ ειλικρινά, είναι η πρώτη που θα καθίσω να δω με μεγάλο ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μαλέσκου: «Πονάει το μέσα μου» - "Έσπασε" στην τελευταία εκπομπή της στο Κρήτη TV

Μυστήριο με την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Share