Ιωάννα Μαλέσκου: «Πονάει το μέσα μου» - "Έσπασε" στην τελευταία εκπομπή της στο Κρήτη TV

Πλάνταξε στο κλάμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Πονάει το μέσα μου» -

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε χθες την τελευταία εκπομπή της στο Κρήτη TV και αποχαιρέτησε τόσο το κοινό της όσο και τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια σχολίασε πως αισθάνεται σαν να «σπάει» το μέσα της, ενώ

Πολύς λόγος έχει γίνει για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας. Κάποιοι την αποκαλούν ήδη «Νέα Μενεγάκη», ωστόσο όπως αποδείχθηκε, η πανέμορφη Κρητηκιά δεν πρόκειται να πάρει τη θέση της Ελένης στον ALPHA.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, Ιωάννα Μαλέσκου, υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΣΚΑΪ, και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα αναλάβει ένα μεσημεριανό πρότζεκτ στο κανάλι του Φαλήρου. Δείτε εδώ ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το "χάος" που έχει επικρατήσει στον ΣΚΑΪ για τα άτομα που έχουν δοκιμαστεί για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Με αυτόν τον τρόπο "έσπασε" η Ιωάννα Μαλέσκου στην τελευταία εκπομπή της

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε.

Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε: «Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε».