Η Δέσποινα Βανδή έγινε 51 και η Μελίνα Νικολαϊδη της ευχήθηκε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Χαρές στο σπίτι τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Δέσποινα Βανδή έγινε 51 και η Μελίνα Νικολαϊδη της ευχήθηκε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Η Δέσποινα Βανδή έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 51 ετών! Η αγαπημένη τραγουδίστρια δέχεται από το πρωί ευχές, ωστόσο φαίνεται πως την πιο ιδιαίτερη ευχή της την έδωσε η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε.

Μαμά και κόρη δείχνουν να είναι πολύ ενεργές στα social media. Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη της μανούλα και δεν μπορεί να το κρύψει ούτε λεπτό.

Ενώ στην καραντίνα έκαναν μαζί ασκήσεις γυμναστικής, τώρα η Μελίνα Νικολαΐδη αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία προκειμένου να ευχηθεί στη μαμά της για τα γενέθλιά της.

Με αυτόν τον τρόπο ευχήθηκε η Μελίνα Νικολαΐδη στη Δέσποινα Βανδή

«Χρόνια πολλά mummy μου, σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα! So lucky to have you, you are my favorite. Wouldn’t change you for the world», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δέσποινα Βανδή κόρη

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό - Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Σε κάθε της εμφάνιση, η Δέσποινα εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της, που θα ζήλευαν ακόμα και πιο νεαρές γυναίκες.

Η τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz. Εκείνη κάνει άπειρες ώρες γυμναστικής, ενώ φροντίζει και την διατροφή της.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή πήγε στη Τζια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις χαλαρές διακοπές της.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα ανήρτησε και τρεις φωτογραφίες που έβγαλε φορώντας το μαγιό της,κλέβοντας ξανά τις εντυπώσεις με την σιλουέτα της. Με αέρα μοντέλου πόζαρε στον φακό και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη εν μέσω καλοκαιριού.

H Δέσποινα Βανδή ωστόσο, μοιράστηκε και το μυστικό για να διώξεις τον πονοκέφαλο και δεν είναι φάρμακο

Δείτε τις αναρτήσεις: