Άγριες Μέλισσες: Δρόσω, Ασημίνα και Ελένη πέταξαν τα μακριά φορέματα του χωριού - Φωτογραφίες με μαγιό

Απίστευτα σώματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Δρόσω, Ασημίνα και Ελένη πέταξαν τα μακριά φορέματα του χωριού - Φωτογραφίες με μαγιό

Ποιος να το περίμενε πως κάτω από τα μακριά φορέματα που φορούσαν στις Άγριες Μέλισσες η Ασημίνα, η Δρόσω και η Ελένη θα έκρυβαν τέτοια πανέμορφα σώματα! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες με μαγιό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μαρία Κίτσου, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου (δείτε με ποιον φέρεται να διατηρεί σχέση) ενώ τρέχουν με τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 για να ετοιμαστούν τα επεισόδια της νέας σεζόν, ξεκλέβουν και λίγο χρόνο για να κάνουν το μπάνιο τους! Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κάποια στιγμιότυπα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ασημίνα με μαγιό Άγριες Μέλισσες

Ελένη με μαγιό Άγριες Μέλισσες
Δρόσω με μαγιό Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - διαρροή: Η Ασημίνα δε θέλει το μωρό και η Δρόσω εξαφανίζεται

Πριν ακόμα προλάβει να ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε μία μεγάλη διαρροή σχετικά με την Ασημίνα, η οποία δε θέλει καθόλου το μωρό του Νικηφόρου αλλά και με τη Δρόσω, η οποία φεύγει από το Διαφάνι και εξαφανίζεται!

Μετά τη γέννηση του μωρού, τίποτα δεν μπορεί να είναι ίδιο. Η Δρόσω θα αφήσει από την αγκαλιά της το παιδί της και θα φύγει από το Διαφάνι. Η Ασημίνα όμως, που θα γίνει μάνα του, δεν μπορεί να το αγαπήσει.

Μετά από έναn πολύ δύσκολο τοκετό που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της ίδιας και του γιου της, η Δρόσω γεννάει. Ολοι φοβούνται την αντίδρασή της μόλις το δει. «Κι αν αλλάξει γνώμη;», είναι η απορία όλων και η ανησυχία στο πρόσωπο του Νικηφόρου, της Ασημίνας και της Μυρσίνης είναι έκδηλη.

Να πούμε ωστόσο ότι τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια.

Ομως, το νεαρό κορίτσι είναι αποφασισμένο αυτή τη φορά να κρατήσει τον λόγο του. Παραδίδει τον μονάκριβο γιο της στα χέρια της αδελφής της με πόνο ψυχής. «Να μου τον προσέχεις. Να το αγαπήσεις σαν να είναι δικό σου παιδί», της λέει. Εκείνη την κοιτάζει στα μάτια αλλά δεν μιλάει.

Αυτή είναι η διαρροή που σας έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες, την Ασημίνα και τη Δρόσω

Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το πλασματάκι είναι δικό του και το λατρεύει από την πρώτη στιγμή που το βλέπει, όμως δεν εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του για να μη στενοχωρήσει τη γυναίκα του. Η Δρόσω βλέπει το ζευγάρι να απομακρύνεται με το παιδί της αγκαλιά και της σκίζονται τα σωθικά. Δίπλα της είναι η Ελένη που προσπαθεί να την παρηγορήσει. «Πάει, έγινε.

Αφού το αποφάσισες και τους το έδωσες, τώρα κοίτα να προχωρήσεις τη ζωή σου Δροσούλα μου και να πας παρακάτω», της λέει τρυφερά. Η Δρόσω κλαίει στον ώμο της αλλά πλέον είναι αργά. Ολα έχουν τελειώσει για εκείνη. Ετσι, όταν η αδελφή της φεύγει από το σπίτι για δουλειές, εκείνη με κομματιασμένη την ψυχή ετοιμάζει τα λιγοστά πράγματά της έχοντας πάρει τη μεγάλη απόφαση να φύγει. Αλλωστε δεν τη χωράει ο τόπος.

Δρόσω spoiler Άγριες Μέλισσες

Πώς να μείνει πια σε αυτό το χωριό; Πώς να βλέπει το παιδί της να το μεγαλώνει μια άλλη μάνα και να μην μπορεί να το αγκαλιάσει και να το νανουρίσει; Ετσι εξαφανίζεται από το Διαφάνι. Οταν η Λενιώ το ανακαλύπτει είναι αργά αφού δεν ξέρει πού μπορεί να έχει πάει.

Ο Νικηφόρος βλέπει την Ασημίνα να μαραζώνει

Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη χαρά. Ολοι είναι ευτυχισμένοι με την άφιξη του νεότερου μέλους της οικογένειας που ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι περίμεναν. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος λένε σε όλους ότι οι πόνοι ήρθαν όταν ήταν στο σπίτι της Λενιώς και φώναξαν τη Ρίζω να ξεγεννήσει την κοπέλα.

Η Μυρσίνη βέβαια έχει προλειάνει το έδαφος. «Για τη γέννηση του εγγονού μου θα κάνω μια μεγάλη γιορτή», λέει όλο περηφάνια ο Δούκας. «Γιε μου, να σου ζήσει», αναφωνεί και ανοίγει την αγκαλιά του στον γιο του. Η μόνη που προσπαθεί να δείξει ότι χαίρεται αλλά δεν τα καταφέρνει είναι η Ασημίνα. «Ελα κοριτσάκι μου να ξεκουραστείς», της λέει η πεθερά της κι εκείνη πηγαίνει στο δωμάτιό της με μωρό.

Οταν μένει μόνη μαζί του κάθεται και το κοιτάζει. Αλλά η καρδιά της είναι παγωμένη. Αυτό το παιδί ξέρει ότι θα της θυμίζει πάντα την προδοσία των δύο ανθρώπων που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή της. Ο Νικηφόρος δεν ξέρει πώς να της συμπεριφερθεί. Βλέπει ότι η γυναίκα του μαραζώνει όλο και περισσότερο. Οι μέρες περνούν αλλά η Ασημίνα εξακολουθεί να μη θέλει το μωρό. Η Μυρσίνη είναι εκείνη που το φροντίζει. Σε όλους δικαιολογεί την κατάσταση λέγοντας ότι μια νέα μητέρα χρειάζεται καθοδήγηση. Ομως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το Tivi Sirial