Τα πρώτα γενέθλια του Φοίβου χωρίς τον Κώστα Βουτσά - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Κατσαβού

Χαμόγελα στα χείλη τους! Χρόνια πολλά Φοίβο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πρώτα γενέθλια του Φοίβου χωρίς τον Κώστα Βουτσά - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Κατσαβού

Τα πρώτα του γενέθλια χωρίς τον πατέρα του, Κώστα Βουτσά στο πλευρό του, γιόρτασε την Τετάρτη ο μικρός Φοίβος Βουτσάς, έχοντας πάντα στο πλευρό του την μητέρα του Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού διοργάνωσε στον μοναχογιό της, που έκλεισε τέσσερα χρόνια ζωής, ένα όμορφο πάρτι γενεθλίων, στο οποίο παρευρέθηκαν λίγοι φίλοι της. Ανάμεσά τους και η νονά του μικρού Φοίβου, Ντόρα Δούμα.«Ο Φοίβος έγινε 4 και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στην αγκαλιά της νονας Ντόρας, στην αγκαλιά της αγάπης» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στο Facebook, όπου δημοσίευσε παράλληλα και τρεις φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια του μικρού Φοίβου

Αλίκη Κατσαβού

Αλίκη Κατσαβού γενέθλια Φοίβος

περιουσία Κώστα Βουτσά για μικρό Φοίβο

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Αλίκη Κατσαβού εμφανίστηκε στο DOT και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς: Συγκίνησε ο μικρός Φοίβος στο πλευρό της Αλίκης Κατσαβού - «Τον θυμάμαι τον μπαμπά...»

Συγκίνηση προκάλεσε ο μικρός Φοίβος, ο γιος του Κώστα Βουτσά. Στάθηκε στο πλευρό της μητέρας του, Αλίκης Κατσαβού και έκανε την πρώτη του δήλωση για τον μπαμπά του, αποκαλύπτοντας ότι τον θυμάται.

Η Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στο πως είναι η ζωή της μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού. Ενώ, για τον ίδιο μίλησε και ο γιος του.

«Τον θυμάμαι τον μπαμπά. Θυμάμαι που πήγαμε στην παράσταση του μπαμπά» είπε ο Φοίβος Βουτσάς.

Κώστας Βουτσάς γιος Φοίβος

«Κλαίω μόνο κρυφά. Δεν είμαι και μητέρα και πατέρας. Δε μπορώ να είμαι πατέρας. Στο σπίτι δεν έχω πειράξει τα πράγματα του Κώστα. Τα περισσότερα πράγματα θα μείνουν έτσι. Δε με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δε μπορώ καν να διανοηθώ πως θα ξαναβάλω έναν σύντροφο δίπλα μου. Ποιος θα συγκριθεί με τον Κώστα; Η δύναμή μου είναι ο Φοίβος και η δουλειά μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού. Δείτε εδώ την ανάρτηση της που «λύγισε».