Ο Μάνεσης αποκάλυψε πως θα λέγεται η εκπομπή της Μελέτη - Τρομερά ευφάνταστος ο τίτλος...

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μάνεσης αποκάλυψε πως θα λέγεται η εκπομπή της Μελέτη - Τρομερά ευφάνταστος ο τίτλος...

Ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA παντού και πάνω στην συζήτηση αποκάλυψε τον ευφάνταστο τίτλο που έδωσε η παραγωγή στο νέο project που ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια πρόκειται να συνεργαστεί με τον Νίκο Μάνεση τον οποίο θα έχει αρχισυντάκτη, ενώ η εκπομπή της θα ενοποιηθεί με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Η πρεμιέρα έχει ήδη προγραμματιστεί - δείτε εδώ την ημερομηνία - ενώ η εκπομπή που θα προβάλλεται καθημερνά 11:00 με 13:00 και θα ονομάζεται «Ώρα για Μελέτη».

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Alpha Παντού».

Τηλεθέαση σήμερα έχεις αύριο δεν έχεις. Τώρα που είμαι πίσω από την Ελεονώρα και διευρύνουμε το Σαββατοκύριακο έχω άγχος. Διότι θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλω να πεταχτώ μέσα. Εντάξει θα το κάνω και αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μάνεσης.

Ελεονώρα Μελέτη: Το ανακοίνωσε στον αέρα του Μάνεση «Δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου»

Στον αέρα του ALPHA βγήκε η Ελεονώρα Μελέτη και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και ανακοίνωσε την νέα της εκπομπή αλλά και συνεργασία τους, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 – 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή είναι ήδη στημένη, ενώ θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβρη.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» είπε η Ελεονώρα Μελέτη «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου». Αυτός είναι ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που θα κάνει εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη