Ξέσπασε δημόσια ο Τάσος Ξιαρχό για τα ελληνοτουρκικά

Η δυνατή του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε δημόσια ο Τάσος Ξιαρχό για τα ελληνοτουρκικά

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε μία πολύ δυνατή ανάρτηση προκειμένου να σχολιάσει τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο νικητής του J2US χρησιμοποιεί πολύ συχνά τα social media προκειμένου να τοποθετηθεί δημόσια για θέματα που τον απασχολούν.

Άλλωστε, είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο, ενώ μερικές φορές επιλέγει να εκφράζει τις ιδέες του και μέσα από την τέχνη του. Δείτε εδώ το εντυπωσιακό act του με την Κόνι Μεταξά λίγο μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα του Τάσου Ξιαρχό

«Δεν αντέχεται αυτή η ιστορία. Και έχει γραφτεί ξανά η ίδια και ίσως ξαναγραφτεί. Τότε η Κύπρος, η Σμύρνη, η Πόλη, μετά ίσως το Καστελόριζο, κάποιο νησί κοντά στα παράλια. Δε ξέρω γιατί φοβόμαστε να είμαστε πατριώτες. Είμαστε μια σταλιά σε αυτόν τον πλανήτη.

Είναι κρίμα να σκεφτόμαστε «μικρά». Ας σκεφτούμε όπως ορίζει η πατρίδα, πριν χάσουμε ΌΧΙ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, αλλά πριν χάσουμε αναμνήσεις και δάκρυα για κάτι που θα έπρεπε να χαιρόμαστε» ήταν η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Κωνσταντίνα Μητατάκη/ iPop.gr

Τάσος Ξιαρχό: Το δημόσιο ευχαριστώ του νικητή του J2US

Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ο μεγάλος νικητής του δημοφιλούς show του J2US, και έτσι, θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τον στήριξαν στην πορεία του στο παιχνίδι.

Μιλώντας μπροστά στο τρόπαιο του J2US, ο Τάσος Ξιαρχό άνοιξε την καρδιά και απευθύνθηκε σε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του.

Αυτό ήταν το μεγάλο ευχαριστώ του Τάσου Ξιαρχό για τη νίκη στο J2US

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες! Οικογένεια, κανάλι, ανθρώπους που μας ψήφισαν, αγνώστους που μας supportάρανε. Όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι τους τελευταίους τρεις μήνες. Όταν κερδίσαμε δεν είπαμε τίποτα. Είχαμε μείνει άφωνοι. Ουρλιάζαμε και γελάγαμε. Ήταν πολύ αστείο… Δεν ξέρω… Είμαι πολύ χαρούμενος! Ουφ… Κόνι κερδίσαμε! Το θέλαμε πολύ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος. Ωστόσο ρίξτε και μια ματιά στο "καρφί" που πέταξε ο Τάσος Ξιαρχό για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Τάσος Ξιαρχό J2US