Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Άδειασε» την Κατερίνα Στικούδη στον αέρα του Open

«Δεν είναι του στιλ μου...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Άδειασε» την Κατερίνα Στικούδη στον αέρα του Open

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και δε δίστασε να «αδειάσει» την Κατερίνα Στικούδη στον αέρα του Open, με ένα σχόλιο που έκανε για την συμμετοχή στης στο My Style Rocks.

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ. Η Αλεξανδρα Παναγιώταρου κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο με το στιλ της και την εμφάνισή της, όσο και με τον χαρακτήρα της.

Πλέον, έχοντας κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δείχνει να μην έχει σταματημό! Έτσι, δε δίστασε να πει δημόσια τη γνώμη της για την Κατερίνα Στικούδη. Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη έχει εμπλακεί σε μία δήθεν κόντρα με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δείτε εδώ τι έχει συμβεί.

Έτσι, ξεκαθάρισε πως δεν την προτιμάει στην παρουσίαση του My Style Rocks, ωστόσο δείχνει να της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο τραγουδάει και χορεύει.

Με αυτόν τον τρόπο «άδειασε» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την Κατερίνα Στικούδη

«Η Ευαγγελία Αραβανή είναι πιο σικ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο Barbie και η Κατερίνα Στικούδη… δεν είναι το στυλ μου. Μου αρέσει γενικά σαν γυναίκα αλλά όχι για αυτό. Προτιμώ να τη βλέπω να τραγουδά και να χορεύει πάνω στη σκηνή. Νομίζω πως αυτό της ταιριάζει πιο πολύ» είπε μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.