Απίστευτο - Η Τατιάνα Στεφανίδου πρωταγωνιστεί σε video clip μετά την αποχώρησή της από το ΣΚΑΙ

Δείτε το, μόλις κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Απίστευτο - Η Τατιάνα Στεφανίδου πρωταγωνιστεί σε video clip μετά την αποχώρησή της από το ΣΚΑΙ

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε την Τατιάνα Στεφανίδου να πρωταγωνιστεί σε video clip ευθύς αμέσως μετά την είδηση της αποχώρησής της από το ΣΚΑΙ.

Λόγος γίνεται για την παρουσία της στο καυτό video clip που μόλις κυκλοφόρησαν οι τραγουδίστριες Ελευθερία Ελευθερίου και Κατερίνα Στικούδη. Το τραγούδι: ειλικρινά υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό.

Ελευθερίου Στικούδη

Παρ'όλα αυτά, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Τατιάνα που φαίνεται να τελεί κανονικά το τηλεοπτικό της πρόγραμμα, έχοντας καλεσμένες τις δύο καλλονές, οι οποίες εν τέλει ξεκινούν να μαλώνουν on air.

Προφανώς, αυτό ήταν ένα σκηνοθετικό κόλπο, αρκετά πετυχημένο θα λέγαμε!

Μη χάσετε το videoclip

Διαβάστε εδώ και το "αντίο" του ΣΚΑΙ στην Τατιάνα Στεφανίδου

Καλοκαίρι #NOT: Έκαναν την αποκάλυψη για την Τατιάνα Στεφανίδου! - Το μέλλον της μετά την έξοδο από το ΣΚΑΙ

Της αποκαλύψεως σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT! Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στον αέρα του Opentv την Τρίτη το μεσημέρι ήταν και τα σχέδια της Τατιάνας Στεφανίδου την επόμενη σεζόν, μετά την έξοδό της από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Να υπενθυμίσουμε πως η Τατιάνα Στεφανίδου έληξε την συνεργασία της με τον σταθμό του Φαλήρου με μια ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπή της - δείτε εδώ τα όσα είπε - και τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #NOT, βρίσκεται σε συζητήσεις για πρωινή ενημερωτική καθημερινή εκπομπή. Βέβαια, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ποιο κανάλι θα την εντάξει στο δυναμικό του!

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις στο παρακάτω βίντεο: