«Λύγισε» το διαδίκτυο με το μήνυμα του Σάκη Ρουβά - «Οι πληγές μένουν ανοιχτές...»

Η συγκινητική του ανάρτηση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με το μήνυμα του Σάκη Ρουβά - «Οι πληγές μένουν ανοιχτές...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, με το οποίο "λύγισε" όλο το διαδίκτυο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ξεκαθάρισε πως όσο και να φτιάξουν τα εδάφη, οι πληγές δε θα σβήσουν ποτέ.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και έτσι δε θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο έχει έρθει και πάλι στην επικαιρότητα με τις αποκαλύψεις που έγιναν για τον αρχηγό της πυροσβεστικής.

Σήμερα, ανήμερα της θλιβερής επετείου της μεγάλης πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή τόσων ανθρώπων, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το Μάτι σήμερα. Στη λεζάντα αυτής, εξηγεί πως ενώ η καθημερινότητα «ξαναχτίζεται», οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ και οι μνήμες όλων παραμένουν "καρφωμένες" στη μέρα αυτή.

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για την πυρκαγιά στο Μάτι έκανε και η Ζέτα Δούκα. Δείτε εδώ το δυνατό της μήνυμα.

Αυτό είναι το μήνυμα του Σάκη Ρουβά για την πυρκαγιά στο Μάτι

«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω.

Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Κάτια Ζυγούλη: Δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον Σάκη Ρουβά και τον γιο τους

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Αυτές τις φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με τον γιο τους δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και έτσι σήμερα, ανέβασε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά. Δείτε εδώ και τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη για το περιστατικό που δε γνώριζε κανείς.