Ελεονώρα Μελέτη: «Έλαμπε» ολόκληρη στην επίσημη φωτογράφισή της για τον ALPHA - Δείτε τις πρώτες εικόνες

Έτοιμη για τη νέα της εκπομπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Έλαμπε» ολόκληρη στην επίσημη φωτογράφισή της για τον ALPHA - Δείτε τις πρώτες εικόνες

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα της εκπομπή στον ALPHA και ήδη ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, οι πρώτες εικόνες. Σε λίγο καιρό πρόκειται να τη δούμε και πάλι στον αέρα του καναλιού σε ένα νέο πρότζεκτ.

H αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της και έχοντας δίπλα της τον Νίκο Μάνεση, θα δοκιμάσει τις ικανότητές της σε κάτι πολύ διαφορετικό από τα Μεσάνυχτα.

Την Κυριακή μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης έκανε την ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση της Ελεονώρας Μελέτη για τον ALPHA

Ο Μάνεσης αποκάλυψε πως θα λέγεται η εκπομπή της Μελέτη - Τρομερά ευφάνταστος ο τίτλος...

Ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA παντού και πάνω στην συζήτηση αποκάλυψε τον ευφάνταστο τίτλο που έδωσε η παραγωγή στο νέο project που ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια πρόκειται να συνεργαστεί με τον Νίκο Μάνεση τον οποίο θα έχει αρχισυντάκτη, ενώ η εκπομπή της θα ενοποιηθεί με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Η πρεμιέρα έχει ήδη προγραμματιστεί - δείτε εδώ την ημερομηνία - ενώ η εκπομπή που θα προβάλλεται καθημερνά 11:00 με 13:00 και θα ονομάζεται «Ώρα για Μελέτη».

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Alpha Παντού».

Τηλεθέαση σήμερα έχεις αύριο δεν έχεις. Τώρα που είμαι πίσω από την Ελεονώρα και διευρύνουμε το Σαββατοκύριακο έχω άγχος. Διότι θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλω να πεταχτώ μέσα. Εντάξει θα το κάνω και αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μάνεσης.