Κόνι Μεταξά: Με το μικροσκοπικό λεοπάρ της bikini στη Σαντορίνη - Δείτε τις φωτογραφίες της που τρέλαναν το Instagram

Και όλα μοιάζουν καλοκαίρι...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Με το μικροσκοπικό λεοπάρ της bikini στη Σαντορίνη - Δείτε τις φωτογραφίες της που τρέλαναν το Instagram

Στη Σαντορίνη εθεάθη η αγαπημένη και εντυπωσιακή Κόνι Μεταξά φορώντας ένα υπέροχο μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι, όπως ενημερωθήκαμε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τον διαδικτυακό κόσμο του Instagram.

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές η Κόνι Μεταξά ποζάρει και κολάζει του πάντες.

Ύστερα από τη συμμετοχή και νίκη της στο Just the 2 of Us, η Κόνι είχε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση και τα βρήκε όλα αυτά στο υπερσύγχρονο διαμέρισμα στο οποίο διαμένει εδώ και δύο μέρες στη Σαντορίνη.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Κόνι Μεταξά Διακοπές

Κόνι Μεταξά Σαντορίνη

Κόνι Μεταξά Μπικίνι

Η Κόνι έχει έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενη καθώς ο επί ένα χρόνο σύντροφός της μετακόμισε πρόσφατα για να βρίσκεται πιο κοντά της.

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει με κόκκινο αποκαλυπτικό μπικίνι και «ρίχνει» το Instagram

Η Κόνι Μεταξά αποφάσισε για μία ακόμα φορά να προκαλέσει σωστό πανικό και να «ρίξει» το Instagram. Για το λόγο αυτό, φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό και καυτό κόκκινο μπικίνι της και πόζαρε στον φακό, με τα likes να πέφτουν φυσικά... βροχή!

Η νικήτρια του J2US έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει. Όλες οι εμφανίσεις της στο Instagram είναι μοναδικές, όπως και τα act της στο μουσικό show του Open. Το περασμένο Σάββατο, εκείνη και ο καλός της φίλος, Τάσος Ξιαρχό αναδείχθηκαν νικητές του J2US μετά από μία σειρά μοναδικών εμφανίσεων.

Η Κόνι Μεταξά θέλησε λοιπόν να ανεβάσει για λίγο τη θερμοκρασία στα social media και γι' αυτό ανέβασε την πιο εκρηκτική φωτογραφία.

Να σημειώσουμε πως η Κόνι Μεταξά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή Μαζί σου, του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα. Αφορμή για να ξεσπάσει σε κλάματα στάθηκε ένα βίντεο που της ετοίμασε η παραγωγή και αφορούσε όλες της τις εμφανίσεις στο J2us.