Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με κόκκινο "καυτό" μπικίνι σε πισίνα

Η φωτογραφία που άναψε φωτιές!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με κόκκινο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι, πόζαρε μπροστά στην πισίνα, φορώντας το πιο "καυτό "κόκκινο μπικίνι. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η δημοσίευσή της αυτή, άναψε φωτιές!

Μπορεί το πανέμορφο μοντέλο να ξεκινάει δυναμικά την καριέρα της ως παρουσιάστρια με τη δική της εκπομπή στον ALPHA, ωστόσο δεν ξεχνά σε καμία περίπτωσή το επάγγελμά της, που δεν είναι άλλο από το μόντελνγκ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam, μία φωτογραφία από την τελευταία φωτογράφιση που έκανε και το σώμα της μοιράζει πολλαπλά εγκεφαλικά.

Το πανέμορφο μοντέλο δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό από το καλοκαίρι της και αυτό φαίνεται και στο ηλιοκαμμένο σώμα της. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε ο Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σχεδόν γυμνή μπροστά στην κάμερα - Ασύλληπτο βίντεο στο Instagram

Αυτό είναι ίσως το πιο αισθησιακό βίντεο που έχουμε δει από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το βράδυ της Δευτέρας έκανε η ίδια μια ασύλληπτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Έμεινε σχεδόν γυμνή μπροστά στην κάμερα κι άφησε τους followers της να παραμιλούν!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε διακοπές με την Έλενα Χριστοπούλου και το instagram της είχε πάρει φωτιά από αναρτήσεις. Η τελευταία όμως ήταν αυτή που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό κι επειδή τα λόγια είναι περιττά δείτε το παρακάτω βίντεο:

Fake news η είδηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ο ALPHA παίρνει θέση

Snik: Το βίντεο που δημιούργησε σάλο δεν απευθυνόταν στην Παπαγεωργίου αλλά στην πρώην του - Δείτε την

Ένα βίντεο του Snik που έκανε το γύρο του διαδικτύου, αλλά και το γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών και είχε προκαλέσει σάλο, τελικά δεν απευθυνόταν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως νομίζαμε όλοι. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλούσε για την πρώην σύντροφό του.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό πρόβαλλαν το βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο Instagram και απαντούσε σε haters που τους έλεγαν πως έχει πάρει κιλά.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωση γκόμενα

«Πότε είπα ρε μα@@@ες ότι είμαι μοντέλο εσωρούχων; Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα», ακούγεται να λέει. Δείτε φωτογραφία από το σπίτι τους με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.