Ανίτα Μπράντ: Σαν ένα μικρό παλάτι το παιδικό δωμάτιο - Δημοσίευσε φωτογραφίες λίγο μετά την γέννα

Είναι απλά υπέροχο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανίτα Μπράντ: Σαν ένα μικρό παλάτι το παιδικό δωμάτιο - Δημοσίευσε φωτογραφίες λίγο μετά την γέννα

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η Ανίτα Μπραντ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Χάρη Χριστόπουλο. Λίγη ώρα μετά η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ως πρώτη ανάρτηση φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο.

Όπως και η ίδια έγραψε είχε σκοπό το συγκεκριμένο υλικό να το ανεβάσει τις επόμενες ημέρες γιατί δεν πίστευε πως θα γεννήσει ακόμα. Όμως το μωράκι βιαζόταν και... ήρθε ξαφνικά!

"Κορίτσια μου όμορφα. Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε. Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης......Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο", έγραψε χαρακτηριστικά η Ανίτα.

Ανίτα Μπραντ: "Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ! Όταν έκλαιγα..." - Η ανάρτηση - κατάθεση ψυχής για τον Χάρη Χριστόπουλο

Λίγο διάστημα πριν τη γέννα και τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Ανίτα Μπράντ, σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, συγκινεί τους ακόλουθους της στο Instagram με μία ανάρτηση της και μας κάνει όλους να λιώσουμε. Ο φωτογράφος και η make up artist διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του αφού πολύ σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή του πατέρα, η Anita Brand, συγκίνησε όλο το Instagram με δύο φωτογραφίες του Χάρη Χριστόπουλου όπου βρίσκεται ξαπλωμένος έχοντας επάνω στο σώμα του ένα βρεφικό φορμάκι, ενώ συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα άκρως εξομολογητικό κείμενο για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τη στήριξη του συζύγου της.

Παράλληλα, στιγμές ευτυχίας βιώνει και πασίγνωστη τραγουδίστρια - Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Αυτές είναι οι δύο συγκινητικές φωτογραφίες που ανάρτησε η Anita Brand λίγο πριν τη γέννα

ο Χάρης Χριστόπουλος ποζάρει ξαπλωμένος έχοντας επάνω του ένα βρεφικό φορμάκι

«Σκεφτόμουνα όλη μέρα πως θα μπορούσα να περιγράψω με λόγια και να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που βρίσκεται μαζί μου σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι και θα γίνομαι εξαιτίας του μαμά, και εκείνος εξαιτίας μου μπαμπά! Μπαμπάς γίνεσαι την στιγμή που το νιώθεις μέσα στην καρδιά σου και απλά δεν μπορείς να εξηγείς πως γίνεται να αγαπάς ένα ανθρωπάκι που δεν έχεις γνωρίσει καν ακόμα, και πως αυτό το ανθρωπάκι γίνεται όλο σου ο κόσμος η πρώτη σου σκέψη όταν ξυπνάς και η τελευταία πριν κοιμηθείς. Να ανυπομονείς από μήνα σε μήνα να μεγαλώνει να φοβάσαι να μην πάθει τίποτα και να σε πιάνουν τα κλάματα όταν νιώθεις την πρώτη κλωτσιά που θα κάνει όταν χαϊδεύεις την κοιλίτσα της μαμάς. Ο δικός μου ο Χαρούλης είναι ήδη μπαμπάς πριν καν γεννηθεί το μωράκι μας, και όλοι αυτό θα λέμε, αλλά είναι και ο καλύτερος μπαμπάς, ο καλύτερος σίγουρα που θα μπορούσα να έχω εγώ δίπλα μου.

Πλησιάζουμε προς το τέλος της εγκυμοσύνης και σε όλη τη διάρκεια ήταν πάντα εκεί, ότι και να χρειαζόμουν ποτέ δεν έχει παραπονεθεί ούτε το παραμικρό, για τις ορμόνες που με κάνανε πιο νευρική που και που, για την γκρίνια που έχει ακούσει επειδή απλά πείναγα ή ήμουν σε κακή διάθεση, αν τυχόν και πόνεσα έκλαιγε μαζί μου κρατώντας το χέρι μου σφιχτά, όταν ένιωθα άσχημη και με ενοχλούσαν τα παραπάνω κιλά με κοίταζε στα μάτια μου, μου σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπο μου και πάντα με ανέβασε με τα λόγια του λέγοντας πως για εκείνον είμαι ότι πιο όμορφο υπάρχει στη γη και ότι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του φιλάω κάτω από την καρδιά μου, ότι δεν έχει τίποτα άλλο σημασία σε αυτό το κόσμο και πραγματικά αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.

Σ’ ευχαριστώ που είσαι εδώ, που είσαι αυτός που είσαι και μας προσέχεις μέρα νύχτα ακούραστος!!!! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που όχι απλά μεγαλώνουν τα παιδάκια τους αλλά είναι παρών περνάνε χρόνο μαζί τους και γίνονται τα παραδείγματα τους…. Να τους χαιρόμαστε κορίτσια!!!!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.