Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Επεσε πολύ ξύλο για τα μάτια της Χαράς Βέρρα - Απίστευτη μαρτυρία

"Το μπουνίδι πήγε σύννεφο"

Επεσε πολύ ξύλο για τα μάτια της Χαράς Βέρρα - Απίστευτη μαρτυρία
News 24.07.2020 08:58
Από Youweekly Team

Μια απίστευτη μαρτυρία από την Χαρά Βέρρα στο Tv Ethnos! Προσφάτως σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει τύχει να πέσει πολύ ξύλο σε πανηγύρι για τα μάτια της.

Στη μέχρι τώρα πορεία σας, έτυχε να συμβεί κάτι σε πανηγύρι που να σας εκνεύρισε και να αναγκαστήκατε να φύγετε πριν αυτό τελειώσει;

Ναι, είχαμε ένα τέτοιο συμβάν πριν από μερικά χρόνια σε ένα πανηγύρι στη Βοιωτία. Ενας ηλικιωμένος πελάτης είχε μεθύσει. Πλησίασε στο πάλκο και τον είδα να μου κάνει άσχημες χειρονομίες. Δεν του έδωσα σημασία, αλλά εν συνεχεία ο ίδιος, όταν προσπάθησε να ανέβει στο πάλκο γιατί, όπως έλεγε, ήθελε να μου μιλήσει, εμποδίστηκε από τα μέλη της ορχήστρας μου. Και κουβέντα στην κουβέντα, πιάστηκαν στα χέρια και πήγε το μπουνίδι σύννεφο. Επεσε πολύ ξύλο, με αποτέλεσμα να σηκωθούμε να φύγουμε, παρά το γεγονός ότι μας παρακολουθούσαν περίπου 3.000 κόσμου.

Δείτε εδώ περισσότερα από αυτά που αποκάλυψε

Χαρά Βέρρα: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της 8χρονης εγγονής της - «Δεν υπάρχει καμία θεραπεία...»

Η Χαρά Βέρρα συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για την 8χρονη εγγονή της και το πρόβλημα που έχει στην υγεία της. Μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για το σύνδρομο που δεν το γνωρίζει κανείς με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση.

Αυτό είναι το πρόβλημα υγεία που έχει η 8χρονη εγγονή της Χαράς Βέρρα

Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις... δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.

Χαρά Βέρρα πρόβλημα υγείας 8χρονης εγγονής

Η Χαρά Βέρρα έκανε και μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί σε πανηγύρι την ώρα που εκείνη τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

J2US: Πανικός στο Twitter με την εμφάνιση της Χαράς Βέρρα - «Λες και πάνε να ανοίξουν τη διαθήκη του παππού»

Χαρά Βέρρα: Η απίστευτη αποκάλυψη για τις ίντριγκες στο J2US - «Στην αρχή δεν...»

Share