"Επειδή είχα πάρει πολλή..." - Η αποκάλυψη του Κρατερού για το πρόβλημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Όλα όσα δήλωσε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγο καιρό μετά το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων και γι'αυτό.

Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης:

Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις;

Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.

Δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει όταν επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής του μετά από τόσες ημέρες απουσίας.

Εξελίξεις με την υγεία του Κρατερού Κατσούλη - Όσα αποκάλυψε η Καραβάτου

Τις εξελίξεις στην υγεία του Κρατερού Κατσούλη, αποκάλυψε η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», σήμερα 24/6 το πρωί. Η ομάδα μετράει -2 άτομα και η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο γεγονός.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη και ελπίζει πως τις επόμενες ημέρες, θα καταφέρει να επιστρέψει στην εκπομπή. Ενώ, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχασε τον πατέρα του, θα επιστρέψει και εκείνος σύντομα κοντά τους. Δείτε εδώ την ανατριχιαστική ανάρτηση του.

Κρατερός Κατσούλης πρόβλημα υγείας

Οι εξελίξεις στην υγεία του Κρατερού Κατσούλη

«Θα το πάμε έτσι. Να μη ρωτήσουμε ποτέ το γιατί. Γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Με το που μπήκα μέσα ρώτησα αν είμαστε καλά εμείς που είμαστε εδώ. Όπως καταλαβαίνετε πάλι ημιτελείς είμαστε. Ούτε ο Στέφανος είναι εδώ. Ούτε ο Κρατερός μας είναι εδώ. Για τους γνωστούς λόγους.

Να πω ότι ο Στέφανος θα είναι αύριο μαζί μας. Ελπίζουμε και ο Κρατερός, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλύτερα, αλλά δεν γίνεται να είναι εδώ σήμερα μαζί μας. Εμείς πάμε με αισιοδοξία να κάνουμε τη σημερινή μας εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου».