Υπέβαλε την παραίτησή της στο Opentv

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπέβαλε την παραίτησή της στο Opentv

Η γνωστή δημοσιογράφος, σύμφωνα με την "Οn Time", υπέβαλε την παραίτησή της στο Opentv μετά τη διακοπή της εκπομπής που παρουσίαζε μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή διακόπηκε αφού ο νέος διευθυντής ειδήσεων αποφάσισε η πρωινή ενημερωτική ζώνη να εννοποιηθεί και να παρουσιάζεται από το δίδυμο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη με αποτέλεσμα η Ανθή Βούλγαρη να έχει βοηθητικό ρόλο στην ενοποιημένη πρωινή ζώνη του OPEN.

Ανθή Βούλγαρη παραίτηση από Opentv

Το δημοσίευμα πάντως αναφέρει πως η Ανθή Βούλγαρη δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει αλλά με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά εξωθήθηκε σε παραίτηση.

Δείτε εδώ γιατί δεν βγήκε σήμερα στον αέρα του Opentv το Καλοκαίρι #ΝΟΤ!

Να τονίσουμε βέβαια πως το ίδιο είχε ακουστεί και το 2019, κάτι που τελικά δεν ίσχυε και σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο youweekly.gr! Δείτε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ

Έκτος Open tv η Ανθή Βουλγάρη; Όλη η αλήθεια....

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Ανθή Βούλγαρη είναι εκτός Open tv και στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω όλο το ρεπορτάζ!

Η δημοσιογράφος, απουσιάζει εδώ και 2 μέρες από την εκπομπή του καναλιού Ώρα Ελλάδος 7 και τα σενάρια δεν έχουν τελειωμό! Η Ανθή Βούλγαρη μάλιστα, εθεάθη στην Κύθνο με τον αγαπημένο της, πιο ερωτευμένη από ποτέ.....

Τι ισχύει τελικά όμως με την δημοσιογράφο και το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη; Η αλήθεια είναι ότι η Ανθή Βούλγαρη, είναι από τις λίγες δημοσιογράφους που παρέμειναν στο δυναμικό του καναλιού, όταν άλλαξε η διοίκηση και από Epsilon έγινε Open tv!

Ο Ιβάν, φημίζεται για τις συμφωνίες του και ποτέ δεν θα είχε στο δυναμικό του ένα πρόσωπο που ο ίδιος, δεν πίστευε ότι του κάνει. Ωστόσο, είναι γεγονός πως η απουσία της Ανθής δύο συνεχόμενες ημέρες έχει προκαλέσει αίσθηση. Πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι η Ανθή πήρε κάποιες μέρες άδεια για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει σύντομα... Οτιδήποτε άλλο περί αντικατάστασής της δεν ισχύει!