Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η έκκληση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Μια έκκληση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους έκανε μέσα από τα instastories της πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έκανε γνωστό στους followers της μιας κι έχει τεράστια απήχηση στα social media πως μπορούν να βοηθήσουν τον μικρό Άγγελο που πάσχει από κακοήθη όγκο στο μάτι καταθέτοντας λεφτά.

Φαίη Σκορδά συγκινητική ανάρτηση

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή την περίοδο η Φαίη Σκορδά βρίσκεται διακοπές και όχι με το Νίκο Ηλιόπουλο (δείτε εδώ που και με ποιον)

Σάλος στο instagram με φωτογραφία της Φαίης Σκορδά - Το παρατήρησαν οι followers

Δεν είναι να ανεβάσει φωτογραφία η Φαίη Σκορδά στο instagram προκαλεί πανικό σε δευτερόλεπτα! Τα σχόλια και τα likes πέφτουν βροχή! Έτσι έγινε και με την τελευταία φωτογραφία που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό καθώς οι followers της άρχισαν να μαλώνουν από κάτω για κάτι που... παρατήρησαν!

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο που ανήρτησε η παρουσιάστρια ποζάρει δίπλα στον γιο της ενώ χορεύουν στο σπίτι τους! Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά φοράει κι ένα καυτό τζιν σορτσάκι. Κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι, όμως, αντί να σταθούν σε αυτό το θέαμα άρχισαν να της λένε από κάτω "Φαίη βγάλε τα χαλιά" και τότε πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να την υπερασπιστούν και τα σχόλια είναι απλά διασκεδαστικά!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που δημιούργησε σάλο στο instagram

Να υπενθυμίσουμε πως παρόμοιος πανικός προκλήθηκε και με την φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος! Δείτε την εδώ

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά φωτογραφία στο instagram

Φαίη Σκορδά χορός με τον γιο της στο σπίτι