Το οργισμένο σχόλιο της Σοφίας Μουτίδου - «Είμαι στην προκλιμακτήριο και...»

Έξαλλη με το τηλεφώνημα τηλεθεατή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το οργισμένο σχόλιο της Σοφίας Μουτίδου - «Είμαι στην προκλιμακτήριο και...»

Στο σημερινό The Booth, μετά από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα που δέχθηκαν οι παρουσιάστριες, η Σοφία Μουτίδου δεν κρατήθηκε και έκανε ένα οργισμένο σχόλιο για αυτά που άκουσε. Μάλιστα δε δίστασε να πει πως επειδή είναι στην προκλημακτήριο, τσαντίζεται λίγο ευκολότερα.

Η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του Open, δείχνει να είναι πρόθυμη να μιλήσει για όλους και για όλα και να μην ζοριστεί πουθενά. Άνετη όπως πάντα, η Σοφία Μουτίδου «άδειασε» έναν τηλεθεατή, ο οποίος πήρε για να τις... τρολάρει!

Ο Θεμιστοκλής είναι 30 ετών και είχε μία σχέση πριν ένα χρόνο και ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά στην πορεία άρχισε η γκρίνια. Την πείραζαν τα πάντα πάνω στον Θεμιστοκλή. Οπότε πήγε και έκανε πλαστικές ο Θεμιστοκλής για να είναι πιο εμφανίσιμος σε εκείνη. Τώρα ο Θεμιστοκλής δεν αρέσει στον εαυτό του και τον χώρισε και η κοπέλα γιατί είπε ότι τελικά της άρεσαν οι γυναίκες.

Χθες, η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως είχε 8 χρόνια σχέση με έναν ομοφυλόφιλο. Δείτε εδώ όσα είπε.

Αυτό είναι το οργισμένο σχόλιο που έκανε η Σοφία Μουτίδου

«Κακώς ασχολήθηκες τόσο σοβαρά, το τρολ ήταν καταφανές. Είμαι και στην προκλιμακτήριο… Και εγώ εδώ το ένσημο μου θα το κολλάω πολύ έντιμα… Όποιος θέλει να τρολάρει, θα του κλείνουμε το τηλέφωνο.

Υπάρχει και αυτό και έχουμε το δικαίωμα. Το κόνσεπτ έτσι λέει! Το κόνσεπτ έχει έρθει με τα εξής δικαιώματα! Να μην απαντάμε σε κάποιους. Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε. Το ξέρατε αυτό; Δεν το ξέρατε! Ακούστε το! Αν ξαναγίνει, λοιπόν, τέτοιο τρολ εμείς θα το κλείσουμε και έχουμε καβάτζα πάρα πολλές τηλεφωνικές γραμμές», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.