Ηθοποιός του Τατουάζ «ζαλίζει» με τις αναλογίες της - Δεν είναι η Δανάη Παππά

Έχει απίστευτο κορμί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός του Τατουάζ «ζαλίζει» με τις αναλογίες της - Δεν είναι η Δανάη Παππά

Μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Τατουάζ, απολαμβάνει το καλοκαίρι της και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «ζαλίζει» τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς οι αναλογίες της είναι απλά μοναδικές. Προσοχή ωστόσο! Δεν πρόκειται για τη Δανάη Παππά, όπως μπορεί να υποθέσατε πολλοί.

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στις τηλεοπτικές οθόνες μας και το κοινό έχει ήδη τρελαθεί! Πρόκειται άλλωστε για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έκανε το κανάλι και έτσι έχει και τώρα μεγάλη απήχηση.

Αυτή είναι η ηθοποιός του Τατουάζ που μας ζαλίζει με τις αναλογίες της

Ο λόγος για την Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία υποδύθηκε την Αθηνά στο Τατουάζ. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάνε μία προσωρινή παύση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί το καλοκαίρι της.

Εντυπωσιακή με το μπικίνι της ήταν και η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία επίσης έπαιζε στο Τατουάζ. Δείτε εδώ φωτογραφίες της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, ανεβάζει μπόλικες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία και το σώμα της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

"Τρελή" από έρωτα η Δανάη Παππά του Τατουάζ - Η φωτογραφία από τις διακοπές με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Τατουάζ, φαίνεται να είναι "τρελή" από έρωτα για τον αγαπημένο της σύντροφο. Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές και έχουν ανεβάσει την πιο υπέροχη φωτογραφία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε προσωρινή "παύση" στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πλέον απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της, καθώς βρίσκεται στους Παξούς μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Δανάη Παππά είναι γνωστή λάτρης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Να σημειώσουμε πως σαν «βόμβα» έσκασε» η απόφαση της να αποχωρήσει από τη σειρά 8 Λέξεις.

Ωστόσο φαίνεται πως την πιο τρυφερή ανάρτηση την έκανε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Δανάης Παππά από το Τατουάζ με τον σύντροφό της

Λάμπρος Λάζαρης Δανάη Παππά