Νέα δικαστική διαμάχη για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Τους κυνηγάνε οι δαίμονες της Νταιάνα

Η υπομονή τους εξαντλείται

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νέα δικαστική διαμάχη για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Τους κυνηγάνε οι δαίμονες της Νταιάνα

Το βασιλικό ζεύγος Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για άλλη μία φορά καταδιώκεται ανελλιπώς και δεν μπορεί να βρει πουθενά ησυχία, με αποτέλεσμα να προχωράει σε νέα δικαστική διαμάχη, ενώ φαίνεται πως τους καταδιώκουν οι ίδιοι δαίμονες που καταδίωκαν την Νταιάνα.

Η ιστορία είναι γνωστή σε όλους μας: Ο Πρίγκιπας Χάρι συνειδητοποίησε πως το κλίμα στο βασιλικό παλάτι παρά ήταν βαρύ για τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, που φαινόταν να μη βρίσκει την αναπνοή της κι έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψουν οικογενειακώς το παλάτι και να μεγαλώσουν το γιό τους σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, δίχως βασιλικούς κανόνες, πρωτόκολλα και περιορισμούς.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως σοβαρός παράγοντας που τον ώθησε να απομακρυνθεί από το παλάτι υπήρξε και η τόσο τραγική ιστορία της μητέρας του, Πριγκίπισσας Diana, που οδηγήθηκε στο θάνατο εξαιτίας της τεράστιας βουής και των Παπαράτσι.

Όσον αφορά τη μήνυση το βασιλικό ζευγάρι δήλωσε πως η ασφάλεια της οικογένειάς τους προσεβλήθη καθόσο διέμενα στην Βόρειο Αμερική, από τη χρήση ντρόουνς.

Παρά τις αρνητικά δρώμενα το ζευγάρι έχει και ευχάριστα νέα.

Περισσότερες πληροφορίες για την δικαστική διαμάχη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μεγκαν Μαρκλ που προασπίζονται την ιδιωτικότητά τους.

Το ηχηρό μήνυμα που θα ταράξει μέχρι και το Buckingham

Η Μέγκαν Μαρκλ ξέσπασε μέσα από ένα νέο ηχηρό μήνυμα που θέλησε να στείλει σε όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν. Τα δυνατά λόγια της, είναι ικανά να ταράξουν μέχρι και την απόλυτη ηρεμία του Buckingham το οποίο αποφεύγει να τοποθετείται δημόσια για επίμαχα θέματα.

Η άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ ήταν γνωστή από την πρώτη στιγμή για τις απόψεις της και για την πεποίθησή της ότι καμία γυναίκα δεν χρειάζεται έναν ισχυρό άνδρα να τη σώσει. Αυτή η προοδευτικότητά της δεν άρεσε πολύ στους συβούλους του Buckingham ωστόσο εκείνη έδειχνε πως δε δίνει ιδιαίτερη σημασία. Δείτε εδώ και τα πολύ καλά νέα που «έσκασαν» για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι,

Η Μέγκαν Μαρκλ, λίγους μήνες μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια στο πλευρό του συζύγου της, Χάρι, έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για την ισότητα των δύο φύλων.

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε χαρακτηριστικά στο δημόσιο μήνυμα της: "Οποιοσδήποτε αγώνας για αλλαγή ή κοινωνική δικαιοσύνη πρέπει να γίνει με συμπόνια, η οποία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε θυμό ή οργή -αλλά μάλλον πρέπει να διευρύνετε αυτά τα συναισθήματα σε κάτι θετικό.

Yποστηρίξτε η μία την άλλη. Θα υπάρχουν πάντα αρνητικές φωνές. Πνίξτε αυτόν τον θόρυβο. Επειδή αυτό είναι απλά θόρυβος. Οι φωνές σας μπορούν και πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατές".