Ημίγυμνος στην παραλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η φωτογραφία που «κολάζει»

Κορίτσια συγκρατηθείτε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ημίγυμνος στην παραλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η φωτογραφία που «κολάζει»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει εδώ και μερικές μέρες τις μαγευτικές διακοπές του και έτσι, έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες «κολάζουν» οποιαδήποτε γυναίκα τις δει. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ποζάρει ημίγυμνος στην παραλία και προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σίγουρα η μεγάλη αδυναμία όλων των γυναικών και όχι άδικα, αφού πέρα από όμορφος είναι ευγενικός και ταλαντούχος.

Έτσι κάθε του ανάρτηση γίνεται ανάρπαστη, με το κοινό του να παραληρεί! Δε θα μπορούσαν λοιπόν να μην προκαλέσουν σωστό πανικό και οι νέες φωτογραφίες του από τις διακοπές του. Δείτε παράλληλα και την εξομολόγηση που έκανε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες στις οποίες ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ημίγυμνος

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο που.. έβγαλε στη φόρα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ένα βίντεο που... έβγαλε στη φόρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα σε αφήσει σίγουρα με το στόμα ανοιχτό. Τόσο γιατί όπως πάντα ο τραγουδιστής τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του, αλλά και γιατί αυτό που έκανε είναι πολύ εντυπωσιακό.

Οι διακοπές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό έχουν ξεκινήσει. Μπορεί να μην έχει πάει σε κάποιο νησί αυτές τις ημέρες και να μένει στην Αθήνα, ωστόσο απολαμβάνει τις παραλίες της Αττικής.

Πριν από λίγες ώρες ο τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή παραλία με τον καλό του φίλο και επιχειρηματία, Γιώργο Κουτσούκο και έκαναν watersports.

Μάλιστα, όπως είδαμε σε βίντεο του, έκανε water ski και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά τις θαυμάστριες του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε τον τόπο καταγωγής του και είστε σίγουροι πως ξέρετε ποιος είναι;