Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές - Η πρώτη φωτογραφία

Στιγμές χαλάρωσης για τον Γρηγόρη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές - Η πρώτη φωτογραφία

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και βρήκε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αγκαλιά με την ξαπλώστρα, δίπλα στο κύμα αραχτό στην παραλία να ποστάρει φωτογραφίες.

Η τηλεοπτική χρόνια τελείωσε έτσι και η εκπομπή του The 2 night show. Η εκπομπή θα μας κρατήσει συντροφιά στη βραδινή ζώνη ξάνα από τη νέα τηλεοπτική χρόνο, καθώς σάρωσε και ο κοσμός την συγκαταλέγει ανάμεσα στις αγαπημένες του!

Ο Γρηγόρης έχει την τύχη να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερό του χρόνο και να παραθερίζει ωστόσο πρόσφατα του είχε γίνει πρόταση από το κανάλι και για άλλη εκπομπή. Ο ίδιος δήλωσε:

«Συζητήσαμε με το σταθμό για ένα άλλο πρόγραμμα. Δεν ένιωθα ότι θα μπορούσα να το κάνω τη συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε ρίχνω μέχρι τον Δεκέμβριο όλο το βάρος στο «The 2night show». Από τον Γενάρη είναι μια άλλη ιστορία», είχε πει ο ίδιος.

Ρίξτε επίσης και μία ματιά στο σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη.

Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να κάνει διακοπές, αλλά οι εξελίξεις που τον αφορούν τρέχουν. Νέα τροπή υπάρχει για το The 2night show, αγχωμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε σύγχυση βρίσκεται το κανάλι του ΑΝΤ1 γιατί εκτός από το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν με τα spoilers που έχουν δημιουργηθεί για τις Άγριες Μέλισσες, πρέπει να βρουν και νέα πρόσωπα για το project του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show.

Η late night ζώνη του σταθμού είναι μια από τις πιο δυνατές όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου σημείωνε τρομερή επιτυχία με το The 2night show. Ωστόσο, την επόμενη σεζόν μπορεί να συνεχίζει αλλά θα υποστεί αλλαγές αφού... αποδεκατίζεται η ομάδα!

Τι συμβαίνει με το The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι Μύγες, που αποτελούνται από τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Θανάση Πασσά και Νικόλα Ράπτη θα αυτονομηθούν και θα αποκτήσουν το δικό τους μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα. Έτσι, ο παρουσιαστής θα πρέπει να βρει νέες στήλες και συνεργάτες προκειμένου να εμπλουτίσει το The 2night show.

The 2night show εξελίξεις στον ΑΝΤ1

Όσο για το νέο show της τηλεοπτικής παρέας, πληροφορίες μου αναφέρουν και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, θα είναι σατιρικό και τα όσα θα παρουσιάζει θα είναι εμπνευσμένα από την επικαιρότητα, την καθημερινότητα και όλα τα καλώς και κακώς κείμενα της ίδιας της τηλεόρασης.