Βίκυ Κάβουρα: Η τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της

Απίθανο το νέο look της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: Η τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της

Ένας αέρας ανανέωσης περιβάλλει την όμορφη Βίκυ Κάβουρα που προχώρησε σε μια τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η γλυκιά Βίκυ όσο απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών της αποφάσισε να πειραματιστεί λιγάκι με τον εαυτό της και συγκεκριμένα με τα πλούσια μαλλιά της. Σε φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram έκανε την εν λόγω αποκάλυψη.

Για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, η Βίκυ Κάβουρα δεν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, αντιθέτως η αλλαγή έγινε στο μήκος τους. Όχι, δεν τα κούρεψε, αλλά μάλιστα τα μάκρυνε! Επέλεξε ένα mermaid style το οποίο και της ταιριάζει υπέροχα.

Η φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα με το mermaid hair look!

Βίκυ Κάβουρα Μαγιό

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τη δροσερή Βίκυ να φοράει ένα πανέμορφο φούξια μαγιό και τα μακριά γοργονέ μαλλιά της να ακουμπάνε μαλακά το πάτωμα - τόσο μακριά! Βέβαια να πούμε ότι αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το χαμόγελό της που είναι πιο λαμπερό από ποτέ. Το καλοκαίρι έχει αυτήν την ιδιότητα, να μας κάνει ακόμα πιο όμορφους και στην περίπτωση της Βίκυς, τα έχει καταφέρει για τα καλά! Και στα δικά μας!

Διαβάστε για τις φήμες που θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Βίκυ Κάβουρα ξανά μαζί. Αληθεύει;

Γιατί άραγε είναι εκτός J2us η Βίκυ Κάβουρα - Τι συνέβη ακριβώς;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day η Βίκυ Κάβουρα φαίνεται να βρίσκεται εκτός του J2us την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Η Βίκυ Κάβουρα εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα του Νίκου Κοκλώνη και η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε έκπληξη.

Η Τίνα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κάτι έχει δημιουργηθεί, εκεί υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο. Φαίνεται ότι τη θέση της Βίκυς Κάβουρα παίρνει μια νέα και πολλά υποσχόμενη και χωρίς τηλεοπτική εμπειρία».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα να συμμετέχει στο παιχνίδι!