Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Το πρώτο σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη μετά την παραίτησή της - «Βάλαμε πλάτη και...»

Το ιδιαίτερο αντίο της στο κανάλι

Το πρώτο σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη μετά την παραίτησή της - «Βάλαμε πλάτη και...»
News 24.07.2020 20:39
Από Youweekly Team

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να κάνει το πρώτο της δημόσιο σχόλιο, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η παραίτησή της από το Open. Η ίδια ξεκαθάρισε πως αυτή και η ομάδα της, βάλανε πλάτη προκειμένου να στηθεί το κανάλι από την αρχή.

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και έτσι η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της από το κανάλι.

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, δείτε εδώ αναλυτικά πληροφορίες, και λίγο αργότερα μέσα στη μέρα, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματά της για το τέλος αυτού του κεφαλαίου.

Μέσα από την ανάρτησή της, ευχαρίστησε τους συνεργάτης και τόνισε, ότι δεν τους αποχαιρετά καθώς μπορεί να τους βρει και πάλι μπροστά της σε κάποιο επόμενο βήμα της.

Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο που έκανε η Ανθή Βούλγαρη για την παραίτησή της από το Open

«Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τέλειωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη… Κρατάω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται… αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικό τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό.

Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα! Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς», έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη στην ανάρτησή της.

Ανθή Βούλγαρη παραίτηση Open

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν βγήκε στον αέρα του Opentv το Καλοκαίρι #NOT - Τι συμβαίνεια

The Booth: Ξανά στον αέρα του Open αλλά σε διαφορετική ώρα

Share