Είναι επίσημο - Τα Φιλαράκια επιστρέφουν στην τηλεόραση

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι επίσημο - Τα Φιλαράκια επιστρέφουν στην τηλεόραση

Είναι πλέον επίσημο! Σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε ξανά στην τηλεόραση την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια». Εδώ και πολύ καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση πως επιστρέφουν με νέα επεισόδια, ωστόσο πλέον ξεκινούν τα γυρίσματα!

Ακόμη και τον επόμενο μήνα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ειδικού επεισοδίου από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» όπως αποκάλυψε ο David Schwimmer. Ο 53χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε στη σειρά τον Ross Gellar στη δεκαετία του 1990, είπε ότι το επεισόδιο θα μπορούσε να γυριστεί στα μέσα Αυγούστου, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της Covid-19.

Κατά την εμφάνιση του στο «The Tonight Show» ο ηθοποιός υποσχέθηκε ότι το ειδικό αυτό επεισόδια θα έχει πολλές «εκπλήξεις». Δείτε εδώ την τρομακτική αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του ένας ηθοποιός από τα Φιλαράκια.

«Ήταν να ξεκινήσουμε στα μέσα Αυγούστου, αλλά ειλικρινά θα περιμένουμε να δούμε μία δύο εβδομάδες, για να διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετά ασφαλές για να το κάνουμε. Κι αν όχι τότε θα περιμένουμε μέχρι να είναι», είπε.

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν και αυτά είναι τα εκατομμύρια που θα παίρνουν για κάθε επεισόδιο

Στην τηλεόραση επιστρέφει η επιτυχημένη ξένη σειρά «Τα φιλαράκια», τα οποία ακόμη και σήμερα σαρώνουν σε τηλεθέαση και στην Ελλάδα, που παίζουν μέσα από τη συχνότητα του STAR. Τα ποσό μάλιστα που θα παίρνουν είναι υπέρογκο.

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου συναντήθηκαν διαδικτυακά και μίλησαν για το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς στην μετά το τέλος του κορωνοϊού.

«Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό όταν θα βγούμε από την καραντίνα να κάνουμε την τηλεοπτική μας επανένωση», αναφέρει η Άνιστον ενώ η Κούντροου της απαντά πως «Ναι, θα ήταν θαυμάσιο».

Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν όσα τους επιτρέπει το συμβόλαιο εμπιστευτικότητας, το οποίο φημολογείται πως έχουν υπογράψει. «Ξέρω ότι θα δούμε πράγματα για πρώτη φορά. Δεν θα έχουμε σενάριο», αποκαλύπτει η Τζένιφερ Άνιστον, ενώ οι δύο τους αναφέρουν πως δεν θα είναι η "Ρέιτσελ" και η "Φοίβη", αλλά θα είναι «κομμάτια τους».

Τα Φιλαράκια, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του σπέσιαλ επεισοδίου αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού, θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν

Η Martha Kauffman, παραγωγός της σειράς σε συνέντευξή της στο thewrap, μίλησε για τα γυρίσματα και την επιστροφή της με το τελευταίο σπέσιαλ επεισόδιο.

«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό»

Μπορεί βέβαια Τα Φιλαράκια να επιστρέφουν, ωστόσο, ένας ηθοποιός θα είναι πολύ διαφορετικός από όταν τον γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς.