Χριστίνα Μπόμπα: Άφησε τον Τανιμανίδη και έβαλε πλώρη για τις Σπέτσες!

Με ποιον πήγε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Άφησε τον Τανιμανίδη και έβαλε πλώρη για τις Σπέτσες!

Στις Σπέτσες βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Χριστίνα Μπόμπα χωρίς να είναι στο πλάι της ο αγαπημένος της Σάκης Τανιμανίδης.

Το πανέμορφο νησί των Σπετσών επέλεξε η εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα για μία σύντομη και κοντινή καλοκαιρινή εξόρμηση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να περάσει εκεί το τριήμερό της με την αδερφή της Ελινά και αγαπημένες φίλες τους, μεταξύ αυτών οι Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωστάρα. Το weekend αυτό είναι αυστηρά για κορίτσια!

Δεν αμέλησε η αγαπημένη μας Χριστίνα Μπόμπα να μας κρατήσει ενήμερους για τις δραστηριότητες της από την πρώτη κι όλας στιγμή που μετέβη στο υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού. Ειδικότερα, η όμορφη γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη μοιράστηκε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, φωτογραφίες, αλλά και stories που μας δείχνουν πόσο τέλεια περνάει με τις κολλητές της, παίρνοντας μία ανάσα από τη δουλεία και τις λοιπές της υποχρεώσεις.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα που ποζάρει στην παραλία δίχως τον Σάκη Τανιμανίδη στο πλάι της.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα Σπέτσες Κολλητές

Μπόμπα Σπέτσες

Θυμάστε την επική φάρσα που είχε κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης στη Χριστίνα Μπόμπα;

Σε παραλία της Μυκόνου χωρίς την Χριστίνα Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης

Στην Μύκονο βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης και απολαμβάνει μερικές από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ωστόσο, αυτή τη φορά ταξίδεψε στο νησί των ανέμων μόνος του, αφού η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να μείνει πίσω.

H Μύκονος είναι το αγαπημένο του παρουσιαστή και κάθε χρόνο το επισκέπτεται είτε με την σύζυγό του, είτε μαζί με φίλους του. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι τους έχουν "τσακώσει" να κάνουν βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Αυτή τη φορά όμως τον "τσάκωσε" η κάμερα μας σε κοσμική παραλία και έχουμε αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή που χαιρετάει φίλους του.

Από την άλλη ωστόσο, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να περάσει χρόνο με την οικογένεια της και ήδη από χθες βρίσκεται στα Καμμένα Βούρλα όπου μένουν οι γονείς της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές της.

Το ζευγάρι μπορεί να μένει λίγες ημέρες χωριστά, ωστόσο παραμένει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής είχε κάνει στην αγαπημένη του μια επική φάρσα. Δείτε την εδώ.