Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Πρώτη φορά είπε τέτοια λόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους με τα λόγια που έγραψε στην λεζάντα. Ο γνωστός παρουσιαστής δε δίστασε να ανοίξει την καρδιά του.

Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε μία σκέψη του με τον κόσμο του Instagram, μέσα από την οποία μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να σκέφτεται προκειμένου να αισθάνεται ο ίδιος καλύτερα σε μία συνθήκη που τον δυσαρεστεί.

Η ανάρτησή του αυτή άγγιξε πολύ κόσμο, κάτι που φάνηκε από τα σχόλια που του έκαναν κάτω από τη φωτογραφία. Με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, ο Νίκος Μουτσινάς συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους και δε φοβήθηκε να μιλήσει ανοιχτά για ένα θέμα που μόνο λίγοι θα άγγιζαν.

Να σημειώσουμε πως χθες εντοπίσαμε τον Νίκο Μουτσινά σε βραδινή έξοδο με παρέα, να ποζάρει άνετα μπροστά στους φωτογράφους. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Το ξέρω οτι είναι Παρασκευή στα τέλη του Ιουλίου..και είναι πιθανο να είστε καπου χαλαρα και να διακοπαρετε.

Κάποιοι..κάποιοι άλλοι μπορεί να είστε στο σπίτι σας και να νοιωθετε αδικία,άτυχοι και γιατί ρε γαμωτι να μην είστε καπου τελεια..

Ακούστε τον 22χρονο γεροντα. Όταν βρισκόμαστε σε μια συνθήκη που δεν είναι η επιλογή μας και δεν περνάει κάτι από το χέρι μας για να αλλάξει,ένας τρόπος για να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο ,είναι να κανεις focus στο θετικό κομματι(πάντα υπάρχει,ψάξε μην βαριέσαι). Γυρνά και πες στο μικρό παιδάκι που κρύβεις μέσα σου: μικρέ μου Νικόλα,ολα τα καλοκαίρια δεν θα είναι τα ίδια,αλλά θα είναι ιδιαίτερα και διαφορετικά.

Μην γκρινιάζεις λοιπόν και άφησε με να συγκεντρωθώ σε αυτό που έχει σημασία τώρα.....

Tip:πάντα κλείνουμε λέγοντας ποσο πολύ το αγαπάμε το μικρακι».