Έλλη Κοκκίνου: Έγινε 50! - Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της

Τα αγαπημένα της πρόσωπα την αιφνιδίασαν!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: Έγινε 50! - Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 50 και μια υπέροχη έκπληξη για τα γενέθλιά της ετοίμασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Της διοργάνωσαν ένα πάρτι - έκπληξη και ήταν φοβερό!

Η εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου είχε γενέθλιά χθες, 24 Ιουλίου και έγινε 50. Αν δε γνωρίζαμε την ηλικία της κανείς δεν θα το μάντευε και ούτε θα το πίστευε! Ο λόγος είναι πολύ απλός: Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία πανέμορφη γυναίκα, με έναν αέρα τόσο φρέσκο και ταυτόχρονα δυναμικό, αναμφίβολα νέα όψη και ένα σώμα που ακόμη και εικοσάρες ονειρεύονται να αποκτήσουν!

Όσον αφορά το πάρτι έκπληξη, ήταν απίστευτο! Τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς και celebrities φίλοι της, όπως η Δέσποινα Καμπούρη, η Τζένη Μπότση και η Έλενα Γαλίφα αποφάσισαν να την αιφνιδιάσουν και γιόρτασαν μαζί της τη σημαντική μέρα αυτή! Αρκετά stories και φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το instagram και καταφέραμε έτσι να πάρουμε μια γεύση από τη λαμπερή βραδιά.

Το απολαυστικό βίντεο από το πάρτι - έκπληξη της Έλλης Κοκκίνου

Με τον μοναδικό αυτό τρόπο κατάφερε η Έλλη Κοκκίνου να "ξεφορτωθεί" 22 κιλά!

Έλλη Κοκκίνου: Η φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς φίλτρα έκανε την αποκάλυψη για το κορμί της

Φωτογραφία της από την παραλία, χωρίς ίχνος φίλτρων στο σώμα της δημοσίευσε η Έλλη Κοκκίνου. Η ανάρτηση της με μαγιό έκανε την αποκάλυψη για τις απίστευτες αναλογίες που διατηρεί.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι, ωστόσο με καθημερινή γυμναστική και σωστή διατροφή, έχει καταφέρει να έχει ένα απίστευτο σώμα, χωρίς ατέλειες.

Η Έλλη Κοκκίνου, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Μήλο μαζί με το γιο της και αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από την παραλάι.

Σε μια από αυτές, πόζαρε ξαπλωμένη στη θάλασσα και τα likes έπεσαν βροχή! Δείτε ωστόσο και φωτογραφία από το απίστευτο σπίτι της.

Έλλη Κοκκίνο σώμα χωρίς φίλτρα