Γιώργος Χρανιώτης: Πού αποκοιμήθηκε ο μικρούλης γιός του; - Το τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του

Λιώσαμε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: Πού αποκοιμήθηκε ο μικρούλης γιός του; - Το τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του

Ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε ο Γιώργος Χρανιώτης με τους διαδικτυακούς του ακολούθους, στο οποίο απεικονίζεται ο μικρούλης γιός του να κοιμάται σε ένα μάλλον όχι συνηθισμένο σημείο του σπιτιού τους. Η εικόνα μας έκανε να λιώσουμε καθώς το μωράκι είναι πάρα πολύ όμορφο και γλυκό.

Προσφάτως, γονείς έγιναν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα και απέκτησαν ένα υπέροχο μωράκι, γένους αρσενικού! Όπως είναι λογικό, η ευτυχία τους είναι απέραντη και αρκετά εμφανής θα προσθέταμε από τις φωτογραφίες που μοιράζονται μαζί μας στα social media.

Συγκεκριμένα, η τελευταία ανάρτηση που είδε το φως της δημοσιότητας είναι απίστευτα γλυκιά και συγκινητική!

Μη χάσετε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Γιώργο Χρανιώτη και την οικογένεια του

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Χρανιώτης και δείχνει το που αποκοιμήθηκε ο μικρούλης γιός τους.

Χαριτολογώντας έγραψε: «Αφού εσύ γουστάρεις πάγκο κουζίνας για ξεκούραση, ποιοι είμαστε εμείς που θα στον στερήσουμε;;; Ε;;».

χρανιώτης γιος

Δείτε πως γιόρτασαν τον ένα μήνα με το μωρό στο σπίτι ο Γιώργος Χρανιώτης και η γυναίκα του με την πιο εντυπωσιακή τούρτα!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα περνούν τις πιο όμορφες στιγμές τους στο σπίτι, μιας και πλέον στην οικογένεια είναι 3. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τον ένα μήνα με το μωρό και έτσι πήρε την πιο εντυπωσιακή τούρτα.

Ο γιος του πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους και έτσι η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθούν να αφιερώνουν όλο το χρόνο τους στο νεογέννητο αγοράκι τους. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, προσπαθούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με το παιδί.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα, χθες, δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της και της τούρτας που γιόρτασε τη μέρα αυτή. Κοντά της βρισκόταν και η καλή της φίλη, Εύη Ντοβελου, που δημοσίευσε και εκείνη με τη σειρά της μια φωτογραφία της Γεωργίας στο πλευρό του γιου της.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού έξω από το μαιευτήριο.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα γιος