Εορτασμοί για τα γενέθλια του Γρηγόρη Γκουντάρα που έκλεισε σήμερα τα 50 έτη. Η όμορφη γυναίκα του Νάταλι Κάκκαβα του ευχήθηκε με μια φωτογραφία και με ευχές τόσο γλυκιές όσο και η ίδια.

Το ζευγάρι αυτό μοιράζεται εκτός από την κοινή τους ζωή και την τηλεοπτική αφού παρουσιάζουν αμφότεροι την εκπομπή «Καλοκαίρι Not»!

Λίγο νωρίτερα η ντελικάτη Νάταλι ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram το παρακάτω:

«Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό σύζυγο, μπαμπά, συνεργάτη, φίλο μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο που είχα την τύχη να παντρευτώ, να κάνω δυο παιδιά,να δουλέψω μα πάνω απ’ όλα να αγαπήσω… Πολύχρονος μωρό μου. Μέχρι το τέλος του κόσμου παντού και πάντα μαζί»

Δείτε τα τρυφερά λόγια που είπαν για το γιο τους!

Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα – Τα πόσα έκλεισε;

Ο πολυαγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας έχει γενέθλια σήμερα και κλείνει τα 50 έτη. Πώς να γιόρτασε άραγε τα γενέθλιά του;

Τον ξέρουμε όλοι ως ένα από τα ομορφότερα χαμόγελα των τηλεοπτικών πλατών της ελληνικής τηλεόρασης, δε σταματάει ποτές να γελά και μας μεταδίδει την θετική ενέργεια δίχως καν να το ζητήσουμε! Αυτός είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και άλλα τόσα. 

Όντας πλέον 50 ετών ανέβασε ένα φωτοκολάζ στο instagram και έγραψε τα εξής:

«Πάει μεγάλωσα και εγώ…????Δε θα πω,πως μπαίνω στην τελευταία χρονιά του πρώτου μισού αιώνα ζωής (δεν ακούγεται καθόλου καλά αυτό????)‼️,θα πω,πως πενηνταρίζω????αλλά η ψυχή μου παραμένει όπως τότε που ήμουνα παιδάκι‼️‼️‼️Με την προτροπή έτσι να μεγαλώνουμε όλοι και την ευχή να έχουμε ΥΓΕΙΑ καλό μας Σ/Κ❤️‼️

(Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου❣️,για την αγάπη που μας δείχνετε τις 3 τελευταίες εβδομάδες με το @kalokairi_not ????????)», έγραψε στη λεζάντα του.

Διαβάστε εδώ για τον καβγά Παύλου – Χατζίδου και την τοποθέτηση του Γρηγόρη