Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήρε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έφυγαν από την Αθήνα

Σε αυτόν τον μαγευτικό προορισμό απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήρε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έφυγαν από την Αθήνα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να απολαύσει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της και έτσι, πήρε τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο και έφυγαν από τη Αθήνα. Ο μαγευτικός προορισμός που επέλεξαν για τις διακοπές τους δεν είναι άλλος από την Πάρο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δείχνει να μην θέλει να φύγει ούτε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου και έτσι, οι φετινές διακοπές τους είναι κάτι παραπάνω από μαγευτικές.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχαν επιλέξει προορισμούς του εξωτερικού, ωστόσο φέτος θέλησαν να μείνουν στην Ελλάδα, λόγω των συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στις διακοπές τους, τους συνοδεύουν και οι καλοί τους φίλοι, Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος. Και οι 4 έχουν ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μπόλικα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Δείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στην παραλία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να περάσει τη μέρα της μακριά από τη βαβούρα της πόλης και έτσι επισκέφθηκε την παραλία μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα, δε δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό ο ένας από τον άλλο.

Έτσι, έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για φέτος, και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει ανακοινώσει το τέλος της από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», αποφάσισαν να κάνουν μαζί μία εξόρμηση στην παραλία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αφού λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βσάλου σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με έναν μικρό του φίλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να ποζάρει στον φακό του αγαπημένου της και μάλιστα, χωρίς να έχει πάνω της καθόλου μακιγιάζ.