Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μία ανάρτηση η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, έκανε μία δημόσια έκκληση για ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

Είναι γνωστό, πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Έτσι, προσπαθεί πολύ συχνά να χρησιμοποιεί την απήχηση που έχει στο κοινό για καλό σκοπό.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία σε insta story, μέσα από την οποία, ζητάει στους followers της, να βοηθήσουν τον μικρό Άγγελο, ο οποίος έχει κακοήθη όγκο στο μάτι.

Αθηνά Οικονομάκου ανάρτηση Instagram

Θυμίζουμε πως έκκληση για το ίδιο ακριβώς θέμα είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά.

Βαρύ πένθος για πρώην σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου

Τραγικές στιγμές περνάει πρώην σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου, αφού το σπίτι του βυθίστηκε σε βαρύ πένθος λόγω της απουσίας του πατέρα του. Οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό πριν από αρκετά χρόνια, αλλά όλοι τους θυμόμαστε μαζί γιατί τότε είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο λόγος για τον Ησαΐα Ματιάμπα, ο οποίος σύμφωνα με το agriniopress.gr και άλλα τοπικά σαιτ, ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, έχασε τον πατέρα του.

Ματιάμπα πρώην αθηνάς Οικονομάκου

Ο Νικόλαος Ματιάμπα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αντιμετωπίζοντας παθολογικά προβλήματα.Η κηδεία του έγινε την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 12:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Πλατανιά Παραβόλας.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, ενώ πριν από έναν περίπου μήνα, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του και έλεγε δημόσια πόσο τον αγαπάει.

Λίγο μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση έγινε γνωστό πως την τελευταία του πνοή άφησε και ο ηθοποιός Γιάννης Καλάκος.