Νίκος Μουτσινάς: Εξελίξεις με το Καλό Μεσημεράκι στο ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Εξελίξεις με το Καλό Μεσημεράκι στο ΣΚΑΪ

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει, οι πρώτες φωτογραφίες από το backstage της εκπομπής και όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για μία νέα δυναμική σεζόν!

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του Φαλήρου. Όλα φαίνεται πως μπήκαν σε μία σειρά και έτσι ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Στο Instagram, κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ της εκπομπής και όπως όλα δείχνουν, σε λίγο καιρό θα το δούμε!

Η παρέα παραμένει ίδια. Ο Νίκος Μουτσινάς θα έχει για ακόμα μία χρονιά στο πλευρό του τη «Βάνια» ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου και φυσικά τους αγαπημένους του Alcatrash.

Νέα, ξαφνική απόφαση του ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά

Κι ενώ ο Νίκος Μουτσινάς παραθέριζε σε μια υπέροχη βίλα - δείτε εδώ φωτογραφίες - πριν από λίγες ημέρες ξαφνικά επέστρεψε στην Αθήνα κι άρχισε να γυρίζει το trailer του κι απόρησα κι εγώ! Κι αφού το έψαξα ανακάλυψα πως ο ΣΚΑΙ πήρε μια απόφαση που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει πουθενά... Θα τα μάθετε, όμως, όλα εδώ πρώτοι, στο Vanda's blog του Youweekly.gr.

Το Καλό Μεσημεράκι είναι μια από τις πιο κορυφαίες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης κι ο κόσμος το αγαπά τόσο πολύ που ακόμα δεν τελείωσε ανυπομονεί να επιστρέψει ξανά! Και γι'αυτό αλλά και λόγω όλων αυτών που συνέβησαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν με τον κορωνοϊό οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να επαναφέρουν το project πιο νωρίς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Καλό μεσημεράκι πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες και σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι υπεύθυνοι στον ΣΚΑΙ αποφάσισαν οι πρεμιέρες των ψυχαγωγικών magazino να βγουν πρόωρα στον αέρα. Για την ακρίβεια τα πρόσωπα της ενημέρωσης του σταθμού θα επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 24 Αυγούστου ενώ επιθυμία του σταθμού είναι τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Ιωάννα Μαλέσκου που ξεκινάει στο κανάλι νέα εκπομπή, να κάνουν πρεμιέρα μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 31 Αυγούστου.

Όπως ήδη γνωρίζω με σιγουριά ο σταθμός βρίσκεται σε αναμπουμπούλα γιατί κάνει τις λίγες αλλαγές που θέλει στο Καλό Μεσημεράκι για να τελειοποιηθεί αλλά ψάχνει ταυτόχρονα και τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Ιωάννα στο νέο της αυτό ξεκίνημα...