Έριξε τη σπόντα της η Μελίνα Ασλανίδου - «Χαλαρώστε λίγο...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έριξε τη σπόντα της η Μελίνα Ασλανίδου - «Χαλαρώστε λίγο...»

Μέσα από μία πολύ έντονη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να ρίξει μία σπόντα για κάποια σχόλια που την ενόχλησαν. Η γνωστή τραγουδίστρια τα είπε όλα έξω από τα δόντια ζητώντας από τους «επικριτές» της να χαλαρώσουν λίγο.

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται δημόσια. Άλλωστε, ως ενεργή χρήστης των social media, επιλέγει πολλές φορές να εκφράζει την άποψή της, χωρίς να υπολογίζει τα σχόλια που μπορεί να δεχτεί.

Κάτι τέτοιο έκανε και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, όταν ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται προβληματισμένη και τη συνόδευσε με ένα πολύ αυστηρό σχόλιο. Δείτε και την ανάρτηση που έκανε χθες με αποτέλεσμα να «λυγίσει» όλο το διαδίκτυο.

Αυτή είναι η σπόντα που έριξε η Μελίνα Ασλανίδου

«Τι κοιταω δεν μπορω να σας πω. Ευτυχως δεν ακουγεται κ τι λεω... Αυτος ο αναδρομος και η γλωσσοφαγια που λενε ακομα εδω ειναι? Μιληστε μ λιγο για αυτα τα σπουδαια λογια που κυκλοφορουν ανενοχλητα αναμεσα μας...

Για να συγκεντρωνομαστε ολοι σας παρακαλώ πολύ.. Μηδενιζουμε προσεχουμε τα λογια μας, ειμαστε σε καλη δονηση και ο θεος μαζι μας.. Χαλαρωστε.. Η ζωη ειναι μικρη και η ατιμη ειναι πολυ πολυ ομορφη με οτι εμποδια και αν μας βαζει...ευγνώμων», έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από την ιδιαίτερη φωτογραφία που ανέβασε.

Η Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε τα... μυστικά της - «Για να ζεις καλύτερα...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα μυστικά της προκειμένου να ζει κανείς καλύτερα και να περνάει ομορφότερα τις μέρες του.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι ενεργή χρήστης των social media και έτσι δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει όμορφες αναρτήσεις και να μοιράζεται με τους followers της, τις σκέψεις της και τις ανησυχίες της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από μερικές ώρες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με ένα μήνυμα, το οποίο σε συμβούλευε για το πώς θα κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.

Δείτε εδώ βίντεο από την drive in συναυλία που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου στην Γλυφάδα.

«Το μυστικό για να ζεις καλά και περισσότερο είναι: Να τρως τα μισά, να περπατάς διπλάσια, να γελάς τριπλάσια και να αγαπάς χωρίς μέτρο», έγραφε πάνω η φωτογραφία που ανέβασε η Μελίνα Ασλανίδου.