Γιώργος Λιάγκας: Όντως τώρα; Τόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που κάνει διακοπές

Είναι υπερπολυτελές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Όντως τώρα; Τόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που κάνει διακοπές

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο. Πριν από λίγο καιρό ήταν μαζί με τα παιδιά του και πλέον είναι μόνος. Με μία μικρή έρευνα που κάναμε ανακαλύψαμε πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο όπου κάνει διακοπές και δεν σας κρύβουμε ότι πάθαμε πλάκα!

Ο γνωστός παρουσιαστής έχοντας ολοκληρώσεις τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, αποφάσισε να αφήσει πίσω του την Αθήνα και να επισκεφθεί τις αγαπημένες του Κυκλάδες, οι οποίες αποτελούν και τη νούμερο ένα επιλογή του κάθε καλοκαίρι.

Αφού απόλαυσε μερικές μέρες με τους γιους του - δείτε εδώ τα υπέροχα στιγμιότυπα - συνέχισε τις διακοπές του μόνος και τις τελευταίες μέρες, ανέβασε stories από ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο, το οποίο με το που είδαμε, μας έπεσε το σαγόνι.

Έτσι κάναμε μία πρόχειρη αναζήτηση και ψάξαμε να δούμε πόσο μπορεί να κοστίζει μία βραδιά εκεί, μπας και κανονίσουμε κι εμείς τις διακοπές μας. Μόλις όμως είδαμε τις τιμές αλλάξαμε γνώμη!

Τόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που κάνει διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας σουίτα
Γιώργος Λιάγκας Τήνος

Στην Τήνο με τα παιδιά του ο Γιώργος Λιάγκας - Φωτογραφίες από τις διακοπές του

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει εδώ και λίγες μέρες τις καλοκαιρινές διακοπές του. Με το τέλος της εκπομπής του, πήρε τα δύο παιδιά του και επισκέφθηκε την Τήνο, ενώ στο Instagram του έχει ήδη ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες από το νησί.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι λάτρης των ελληνικών νησιών, οπότε δε θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον άλλον προορισμό για τις διακοπές του.

Η Τήνος συγκεκριμένα αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος φροντίζει τα καλοκαίρια να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές.

Προσφάτως μάλιστα όλοι μαζί ταξίδεψαν με το απίστευτο σκάφος του παρουσιαστή. Δείτε φωτογραφίες εδώ

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά παιδιά