Μάρλεν Γρυντάκη: " Δεν θα το ξανά έκανα..." - Η αποκάλυψή της για το MasterChef

Μιλάει ανοιχτά εφ'όλης της ύλης!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μάρλεν Γρυντάκη:

Η αγαπημένη Μάρλεν Γρυντάκη, πρώην παίκτρια του MasterChef, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά και εφ'όλης της ύλης για τα πάντα που αφορούν την παραμονή της στο masterChef, όλο το παρασκήνιο του παιχνιδιού, για τα συναισθήματα και τα σχέδια της. Δεν άφησε τίποτα ανείπωτο σε μία συνέντευξη - αποκάλυψη!

Αρχικά ρωτήθηκε για το πως συστήνει τον εαυτό της και η απάντησή της υπήρξε η εξής:

«Η Μαρλεν είναι μια δυναμική κοπέλα με πολλά όνειρα και θέλει να κάνει ό,τι τρέλα στο μυαλό της. Και γυναίκα που θα ήθελε να ζήσει τη ζωή της και να έχει την εξέλιξη στη ζωή της για οικογένεια».

Ύστερα η Μάρλεν Γρυντάκη συνέχισε την συνέντευξή της για το MasterChef με τα παρακάτω:

«Αλλιώς το βλέπεις το παιχνίδι από μέσα, αλλιώς όταν είσαι έξω. Η αλήθεια είναι πως πέρασα πολύ ωραία. Δεν θα το ξανά έκανα, όχι, αλλά όλη η εμπειρία ήταν όμορφη. Θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο επαγγελματίας και όχι τόσο ναζιάρα όσο φάνηκα με τους κριτές. Είμαι επαγγελματίας στη δουλειά μου, αλλά αυτό δεν βγήκε τόσο καλά στην τηλεόραση. Δεν θα μπορούσα να ξανά κλειστώ σε ένα σπίτι με τόσα άτομα διαφορετικών χαρακτήρων, δεν με ηρεμούσε όλο αυτό. Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο σ' αυτή τη ζωή. Όλα όμως».

΄Οσον αφορά τον νικητή είπε:

«Του άξιζε όλο αυτό του Σταύρου. Είναι πολύ καλός σ' αυτό που κάνει και χαίρομαι που θα καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να ανοίξει κάτι δικό του, διαφορετικά θα τα φάει στα αυτοκίνητα, στα ταξίδια και στις γυναίκες».

Μάρλεν Γρυντάκη συνέντευξη

Θυμηθείτε το "καρφί" της Μάρλεν για τη μαμά του Βαρθαλίτη!

Για τα δικά της σχέδια και όνειρα μας ενημέρωσε πως:

«Εδώ στου Ψυρρή στο μαγαζί που έχει ο Διονύσης Πρώιος θα δουλέψω μαζί του σε μια κουζίνα Περουβιανή. Είναι ένας χώρος με έμπνευση από το Περού, Λατινικές νότες, που ο Διονύσης με σκέφτηκε να με βάλει μέσα στην κουζίνα και θα φτιάξω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η κατάσταση είναι δύσκολη παγκόσμια αλλά η Ελλάδα είναι πάντα καλύτερη στο να βγαίνει ο κόσμος έξω και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Είναι το πρώτο κάζουαλ περουβιανό μαγαζί στην Αθήνα. Μας έχει βοηθήσει πολύ η δημοσιότητα μας από το παιχνίδι και όλο αυτό μας κάνει καλό».

Ενώ αναφορικά με το πως αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα τοποθετήθηκε με τα εξής λόγια:

«Την αντιμετωπίζω όμορφα και λίγο ντροπαλά θα έλεγα, αν και δεν φαίνομαι ντροπαλή... Κάποιες φορές όμως είναι οι στιγμές τέτοιες που με κάνουν. Μου αρέσει όλο αυτό και θα το ζήσω στο έπακρο κάνοντας ό,τι μπορώ καλύτερο».

Τέλος, την ρώτησαν αν θα κάνει κάτι με τα υπόλοιπα παιδιά και εκείνη απάντησε στο Χαι:


«Θα κάνουμε κάποιες βραδιές στο μέλλον με τα παιδιά από το παιχνίδι και θα μαζευτούμε όλοι μαζί εδώ στο μαγαζί. Με τον Τζονάρα θα ήθελα πολύ να δουλέψω και πιστεύω πως από δω και πέρα όλοι μαζί θα έχουμε μια επαφή και θα κάνουμε όμορφες βραδιές. Η μαγειρική είναι η ζωή μου με εκφράζει πολύ και αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου»

Μάρλεν Γρυντάκη φωτο