Ολυμπία Χοψονίδου: Ίδια στο πρόσωπο με τον Βασίλη Σπανούλη η κόρη της

Την είδαμε για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Χοψονίδου: Ίδια στο πρόσωπο με τον Βασίλη Σπανούλη η κόρη της

Μέσα από μερικά stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου, μας έδειξε για πρώτη φορά την κόρη της, Αναστασία, η οποία είναι ίδια στο πρόσωπο με τον αγαπημένο της μπαμπά, Βασίλη Σπανούλη.

Η Αναστασία είναι το προτελευταίο παιδί της οικογένειας Σπανούλη. Ενώ πολλοί νόμιζαν ότι θα ήταν και το τελευταίο, η Ολυμπία Χοψονίδου τους ανέτρεψε τα δεδομένα, όταν ανακοίνωσε με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο πέρυσι το καλοκαίρι ότι είναι ξανά έγκυος.

Και ενώ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπο της μικρής Αναστασίας, χθες, η Ολυμπία Χοψονίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο φακός του YouWeekly.gr είχε «συλλάβει» την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη με τα παιδιά τους στην παραλία. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αυτό είναι λοιπόν το πρόσωπο της κόρης της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Βασίλης Σπανούλης: Πήρε την κόρη του και την Ολυμπία Χοψονίδου και βγήκαν για φαγητό

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά του και έτσι, πήρε την Ολυμπία Χοψονίδου και τη μικρή τους κόρη και πήγαν όλοι μαζί για φαγητό μαζί με πολύ καλούς φίλους, ενώ ανέβασαν και μπόλικες φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες βόλτες με την κόρη τους τους προηγούμενους μήνες, καθώς ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού και χρειάστηκε να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι τους.

Πλέον, με τα μαγαζιά να έχουν ανοίξει, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου θεώρησαν πως έχουν μία καλή ευκαιρία για να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο μαζί με την μπέμπα τους. Άλλωστε, και ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο σπίτι, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχουν "παγώσει" προσωρινά.

Αξίζει οπωσδήποτε να δείτε και φωτογραφίες από τους γιους του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου. Δείτε εδώ πόσο μοιάζουν με τον μπαμπά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με την μπέμπα και τους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου παιδιάΟλυμπία Χοψονίδου κόρη