Δημόσια έκκληση από την Αντελίνα Βαρθακούρη

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από την Αντελίνα Βαρθακούρη

Η γλυκύτατη Αντελίνα Βαρθακούρη χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να στείλει ένα μήνυμα - έκκληση δημόσια στους ακολούθους της. Αναστατωμένη φαίνεται να είναι με ένα περιστατικό που πρόεκυψε και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Ειδικότερα, η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε στο στόχαστρο μίας διαδικτυακής απάτης που έλαβε χώρα στο Instagram. Άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομά της και στην κυριολεξία το "έκλεψαν" και έφτιαξαν ένα προφίλ στα social media που υποτίθεται ότι άνηκε στην ίδια! Σαν να μην έφτανε αυτό, αποζητούσαν να βγάλουν οικονομικό κέρδος ζητώντας χρήματα στο όνομα της Αντελίνας.

Με αναρτήσεις της στον αυθεντικό της λογαριασμό η Αντελίνα ξεκαθάρισε τα πράγματα και προειδοποίησε τον κόσμο μέσα από δημόσια έκκληση της ότι το προφίλ ήταν ψεύτικο.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι σπάνιο αφού συχνά πυκνά, θύματα όπως η Αντελίνα πέφτουν διάφοροι celebrities, που στοχοποιούνται.

Αυτή είναι η δημόσια έκκληση της Αντελίνα Βαρθακούρη!

αντελινα θύμα απατης

αντελινα απατη

αντελινα φωτο απατη προφιλ

Δείτε πόσο φτυστοί στο πρόσωπο είναι ο Χάρης Βαρθακούρης με την κόρη του!

"Πονοκέφαλος" στον ALPHA η Αντελίνα Βαρθακούρη - Οι τελευταίες εξελίξεις

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται το όνομα της Αντελίνας Βαρθακούρη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ALPHA και στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω σήμερα όλες τις τελευταίες εξελίξεις που μου εκμυστηρεύτηκε έγκυρη πηγή μου.

Μπορεί το Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι να μην σημειώνει τα νούμερα τηλεθέασης που περίμενε και ήθελε ο τηλεοπτικός σταθμός του ALPHA και το τέλος του στο τέλος του καλοκαιριού να είναι βέβαιο, όμως η Αντελίνα θα παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού αφού οι ιθύνοντες πιστεύουν πολύ σε αυτήν!

Τι συμβαίνει στον ALPHA με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Το θέμα, όμως, που έχει δημιουργήσει μια αναμπουμπούλα στον σταθμό είναι πως δεν θέλουν με τίποτα η Αντελίνα Βαρθακούρη να μπει σε θέση πανελίστριας. Δηλαδή "δεύτερη" δεν θέλουν να βγει. Είναι κατανοητό πλέον στον σταθμό πως η επιλογή του project είναι αυτή που έριξε την Αντελίνα Βαρθακούρη στα τόσο χαμηλά και μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Μιας και αναφέρθηκα σε αυτό θα κάνω μια μεγάλη παρένθεση. Το απόγευμα της Δευτέρας 21/7 η Αντελίνα έκανε υψηλότερα νούμερα από άλλες φορές αφού έπιασε στο δυναμικό κοινό το 9,9%. Κάτι που όμως δεν είναι αρκετό για να κρατήσει στην ζωή το Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι. Να σημειωθεί, επίσης, πως τα μεγαλύτερα νούμερά της τα έκανε όταν εμφανίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης στην εκπομπή.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22.5
  • ΣΚΑΙ: Guess my age (Ε) 3.8
  • STAR: Μην μασάς 13.0
  • Open: The booth 8.6
  • ΣΚΑΙ: Boom (E) 4.3
  • STAR: Shopping Star 15.7
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 9.9
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 9,9
  • Mega: Καιρός για αγρότες 5,0
  • ALPHA: Ένα κορίτσι για δυο 14,1

Και συνεχίζω μετά την μεγάλη αυτή παρένθεση...

Αντελίνα Βαρθακούρη εξελίξεις ALPHA

Οι δυνατότητες της ίδιας είναι άλλες γι αυτό και θέλουν να την αξιοποιήσουν σε ένα πρόγραμμα που αυτή την φορά θα δείξει ποια πραγματικά είναι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι υπεύθυνοι του σταθμού μαζί με την Αντελίνα έχουν προγραμματίσει ένα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα για να πέσουν κάποιες προτάσεις στο τραπέζι για τη νέα σεζόν άρα... βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθετε τις εξελίξεις πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr γι αυτό stay tuned!